Наука серед молодих науковців факультету аграрного менеджменту

30 жовтня 2018 року
НДІ економіки і менеджменту

 

          Під великою увагою вітчизняних науковців та керівників як країни, так і НУБіП України є діяльність саме молодих науковців. Саме молодь – майбутнє української науки та її рушійна сила. Відповідно до вимог сьогодення у структуру НДІ економіки і менеджменту входить Спілка молодих вчених, представники якої входять до складу Спілки молодих вчених Університету.

В наш час, молодими науковцями вважаються студент бакалаврату, магістри, аспіранти, науково-педагогічний персонал – кандидати наук – до 35 років, доктори – до 40 років. Але значна увага сьогодні привернута саме до студентства. Саме на студентство та розвиток студентської науки направлена наукова діяльність НДІ економіки та менеджменту. Під чітким керівництвом директора інституту - Миколи Петровича Талавирі вже декілька років поспіль відбувається організація та представлення роботи наукових гуртків НДІ економіки та менеджменту на щорічних Днях Відкритих Дверей, проводяться студентські конференції та семінари.

Бурхливого розвитку саме зараз набуває студентська наука. Прикладом цього було представлення наукових досягнень студентських наукових гуртків НДІ економіки та менеджменту 25 жовтня 2018 року, коли  проводився перший у 2018-2019 навчальному році день Відкритих дверей – для випускників коледжів та технікумів. У рамках проведення Дня відкритих дверей відбулася виставка досягнень наукових студентських гуртків Університету, в якій активну участь прийняли студентські гуртки інституту.

День Відкритих Дверей відбувався в день професійного свята студентів, які представляли науковий гурток «Маркетинг» факультету  аграрного менеджменту, науковий керівник доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Олена Четверик. Саме в День маркетолога науковий студентський гурток «Маркетинг» представив свою роботу та найвагоміші досягнення на традиційній виставці досягнень наукових студентських гуртків у гербовій залі третього корпусу. Студенти-маркетологи від першого курсу до магістрів прийняли активну участь у Дні Відкритих дверей і проявили свої справжні професійні здібності. Спілкуючись із гостями дійства студенти-гуртківці розповіли своїм майбутнім колегам про переваги навчання в університеті та на факультеті аграрного менеджменту, умови вступу на факультет, насичене студентське життя, поділилися своїми позитивними враженнями від навчального процесу, активну міжнародну діяльність факультету.

Активними учасниками дійства стали студенти-гуртківці наступних гуртків факультету аграрного менеджменту: «Сучасні тенденціїї розвитку менеджменту» кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, керівники гуртка доцент Олександр Новак та Тетяна Артюх, науковий гурток «Менеджмент і сьогодення» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, керівник доцент Тетяна Лобунець, науковий гурток «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні», науковий керівник доцент Олена Коваль.

Не менш важливим науковим напрямом в діяльності Спілки Молодих вчених факультету аграрного менеджменту є участь у конференціях. У зв’язку з цим 29 жовтня на базі факультету аграрного менеджменту розпочала свою роботу 72-а науково-практична студентська конференція «Сучасні виклики у розвитку менеджменту і маркетингу аграрного сектору економіки України», яка максимально повно розкрила студентську науку.

 

 

 

Микола Талавиря

Директор НДІ економіки і менеджменту

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook