СКОВОРОДИНІВСЬКА ОСІННЯ ШКОЛА

22 жовтня 2018 року

        З 17 по 19 жовтня 2018 року на базі Сковородинівської академії молодих учених пройшла осіння школа для молодих науковців, які хочуть підвищити якість своєї наукової діяльності, оволодіти сучасними технологіями творчого наукового пошуку та розширити науково-освітнє середовище взаємодії з колегами з різних регіонів України.

 

Відвідати даний захід вдалося доценту кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки НУБіП України Лобовій Оксані Володимирівні.

   

Під час осінньої школи  прослухано низку лекційних і тренінгових занять, які провели провідні вчені України з педагогічних, психологічних, природничих, медичних, технічних, філософських, економічних, філологічних та інших напрямів з питань організації, методології проведення наукового дослідження, підготовки й захисту дисертаційних робіт, підготовки майбутнього викладача до роботи в нових умовах вищої школи.

Осіння школа для слухачів Сковородинівської академії молодих учених  проведена на базі Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди.

 

 

Доцент кафедри

Лобова О.В.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook