Савчук Т. Л. захистив дисертацію на тему «Морфофункціональні зміни в кістковій тканині тварин за експериментального ушкодження та активність відновлювальних процесів під впливом стовбурових клітин»

28 жовтня 2018, 9:50

26 жовтня 2018 року в конференц-залі навчального корпусу № 12 відбулося засідання Науково-технічної вченої ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин. Згідно списку реєстрації, з 19 членів ради були присутніми 13, 6 були відсутні з поважних причин, таким чином, кворум був. Згідно порядку денного, до якого не було внесено ніяких змін та доповнень, розглядали 2 питання, а також «різне».
Питання №1 – розгляд дисертаційної роботи Савчука Т. Л., здобувача кафедри хірургії і патофізіології ім. проф. І. О. Поваженка, на тему «Морфофункціональні зміни в кістковій тканині тварин за експериментального ушкодження та активність відновлювальних процесів під впливом стовбурових клітин», поданої на здобуття ступеня кандидата ветеринарних наук за спеціальністю 16.00.02 «Патологія, онкологія і морфологія тварин». Головував на засіданні голова ради, проф. Засєкін Д. А.

Відкриває засідання голова ради проф. Засєкін Д. А., секретар – доц. Михальська В. М.


Результати дисертаційної роботи доповідає асп. Савчук Т. Л.

Члени ради за роботою



Підтримати колегу прийшли співробітники кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка


Питання задавали проф. Мельник О. П., проф. Захаренко М. О., проф. Прус М. П., проф. Якубчак О. М., проф. Сухонос В. П. Усього було поставлено 19 запитань. Після цього виступили науковий керівник, проф. Мазуркевич А. Й. та рецензенти: проф. Борисевич Б. В. та проф. Малюк М. О. У обговоренні взяли участь проф. Захаренко М. О., проф. Якубчак О. М., проф. Сухонос В. П., проф. Засєкін Д. А., доц. Сердюков Я. К. У виступах рецензентів та учасників дискусії було подано дві пропозиції: скорегувати назву дисертації в робочому порядку та рекомендувати дисертаційну роботу Савчука Т. Л. до розгляду в спеціалізованій вченій раді, за обидві було проголосовано «за» одноголосно.

Запитання дисертанту задає проф. Мельник О. П.

 


Запитання дисертанту задає проф. Захаренко М. О.

Запитання дисертанту задає проф. Прус М. П.

Виступає науковий керівник, проф. Мазуркевич А. Й.



Виступає рецензент, проф. Борисевич Б. В.

В обговоренні дисертації виступає проф. Сухонос В. П.

В обговоренні дисертації виступає проф. Якубчак О. М.


Питання № 2 – звіт про студентську наукову діяльність на факультеті ветеринарної медицини за 2017/18 навчальний рік. Доповідав заступник директора НДІ здоров’я тварин з питань студентської наукової роботи доц. Сердюков Я. К. Звіт було обговорено, зокрема, виступали проф. Якубчак О. М., доц. Жук Ю. В., проф. Мазуркевич А. Й., проф. Засєкін Д. А. У виступах прозвучала одна пропозиція – звіти схвалити та затвердити, яку було прийнято одноголосно.

Про студентську наукову діяльність звітує доц. Сердюков Я. К.

У розділі «Різне» було розглянуто низку поточних питань, які стосувалися затвердження тем дисертаційних робіт аспірантів 2018 року набору, затвердження методичних рекомендацій тощо.

 

Cердюков Я. К., заступник директора
НДІ здоров’я тварин з питань студентської
наукової роботи, 26.10.2018 р.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook