Доцент кафедри охорони праці та інженеріі середовища Білько Т.О. на I Міжнародній будівельній конференції: Безпека праці у будівництві"

26 жовтня 2018 року
Механіко-технологічний факультет
За підтримки Державної служби України з питань праці, Міжнародної організації праці, Профспілки працівників будівництва журнал «Охорона праці» організував проведення 1 Міжнародної будівельної конференції!   Якщо фокусуватися на подоланні травматизму, то починати безперечно треба з будівництва - однієї з найнебезпечніших галузей і в Україні, і в світі.  Надзвичайно цікава програма і змістовні обговорення імплементації європейських директив відповідно до Угоди про асоціацію, ратифікації Конвенції 167, нові правила щодо координації безпеки праці на тимчасових і пересувних будмайданчиках (євродиректива 92/57), управління ризиками щодо БГП в галузі, домедична допомога, безпека не тільки будівництва, але і експлуатації будівлі. Два дні цікавих дискусій фахівців, пошуку відповідей на актуальні питання. Всебічно аналізували європейське законодавство та практику і наші реалії, проблеми.

Висновок: Мінімальні вимоги до мобільних будівельних майданчиків (наказ 1050) - це уже реальність. Немає часу оглядатися, треба діяти. Зокрема навчатися оцінювати на управляти ризиками на робочих місцях - єдиний шлях, з якого звернути уже неможливо. Другий день конференції - фейєрверк особистостей та практиків, гарячі сперечання, пропозиції, сумніви, захоплення, яскраві презентації, вражаючі відкриття та досвід.  Голова Держпраці Роман Чернега детально проаналізував стан справ в галузі, відповів на численні запитання, почув проблеми, які хвилюють профспілкових активістів. На конференцію виступити з доповіддю та провести тренінг  на тему «Домедична допомога постраждалим унаслідок падіння з висоти». Запросили доцента кафедри охорони праці та інженеріі середовища Білько Т.О.

  

 

  

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook