Кафедра економічної теорії факультету аграрного менеджменту зустрічає майбутніх студентів

26 жовтня 2018 року
Кафедра економічної теорії

 

25 жовтня 2018 року в нашій Альма-матер відбувся День відкритих дверей для випускників технікумів та коледжів України. В зв’язку з цією визначною подією на кафедру економічної теорії з радістю завітали студенти ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів». Майбутніх студентів зустріли науково-педагогічні працівники кафедри і провели на реєстрацію. Після познайомили абітурієнтів із навчальним корпусом №3, а також провели коротку екскурсію до експонатів Музею історії Університету.

У актовій залі навчального корпусу №3 гостей вітав ректор НУБіП України Ніколаєнко С.М. Після виступу ректора усіх присутніх було поінформовано про Правила прийому на навчання до НУБіП України у 2019 році, а також про переваги студентського життя в Університеті.

Подарунком для гостей стали виступи творчих колективів кафедри культурології НУБіП України. Після вищезазначеного дійства абітурієнти відправилися з деканом факультету Остапчуком А.Д. на екскурсію до обраного підрозділу.

Студентам ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» дуже сподобався гостинний прийом, тому всі впевнені, що оберуть для подальшого навчання саме НУБіП України.

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook