Постерна конференція студентів ОС «Магістр»

25 жовтня 2018, 10:23

Уже традицією на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології стало проводити у вигляді портерних докладів попередній захист наукових робіт студентів ОС «Магістр» спеціальності 101 «Екологія». Даний вид докладів показав зацікавленість самих студентів до наукових робіт, підвищився рівень мотиваційного заохочення до виконання науково-дослідних робіт.

Для оцінювання портерних докладів була створена комісія з науково-педагогічних працівників кафедри екології агросфери та екологічного контролю (професор Н.А. Макаренко, доценти М.М. Ладика, О.І. Наумовська, Є.М. Бережняк, А.А. Міняйло, В.П. Строкаль, Л.В. Вагалюк, С.Д. Павлюк), головою комісії був призначений доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри екології агросфери та екологічного контролю В.М. Чайка. Комісія відповідально та вимогливо поставилася до докладів, активно задавала питання, аналізувала студентів на їх рівень володіння науковими знаннями.

Неформальна форма проведення, до якої відносяться постерні доклади, показала велику активність студентів та володіння професійними уміннями та навичками. Комісія з науково-педагогічного складу кафедри екології агросфери та екологічного контролю визначила досить високий науковий рівень володіння інформацією студентів, які озвучили та виступили з постерами під час даної конференції.

секретар кафедри В.Строкаль

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook