В день Маркетолога зустрічаємо майбутніх студентів- випускників коледжів

25 жовтня 2018, 10:45

     Сьогодні, 25 жовтня 2018 року було проведено перший у 2018-2019 навчальному році день Відкритих дверей – для випускників коледжів та технікумів. У рамках проведення Дня відкритих дверей відбулася виставка досягнень наукових студентських гуртків Університету, в якій активну участь прийняли студентські гуртки факультету аграрного менеджменту.

     Саме в день професійного свята – День маркетолога науковий студентський гурток «Маркетинг» представив свою роботу та найвагоміші досягнення на традиційній виставці досягнень наукових студентських гуртків у гербовій залі третього корпусу. Студенти-маркетологи від першого курсу до магістрів прийняли активну участь у Дні Відкритих дверей і проявили свої справжні професійні здібності. Спілкуючись із гостями дійства студенти-гуртківці розповіли своїм майбутнім колегам про переваги навчання в університеті та на факультеті аграрного менеджменту, умови вступу на факультет, насичене студентське життя, поділилися своїми позитивними враженнями від навчального процесу, активну міжнародну діяльність факультету. Детальну інформацію було надано про професію маркетолога, продемонстровано наукові та розрахункові проекти студентів, інформацію про особливості майбутньої професії, а також про дозвілля та побут студентів-маркетологів.


     Послухавши уважно виступ ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка, голову приймальної комісії Віктора Шевчука та насолодившись виступом творчих колективів Університету, гості свята відвідали факультет аграрного менеджменту, де познайомилися з деканом та завідувачами випускових кафедр. Майбутні випускники Ірпінського економічного коледжу та Боярського коледжу екології та природніх ресурсів завітали на кафедру маркетингу та міжнародної торгівлі, де в дружній атмосфері поспілкувалися науково-педагогічним колективом та на згадку отримали підручники «Маркетинг», авторами яких є викладачі кафедри.

 Колектив кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі щиро дякує всім студентам та науково-педагогічному колективу, які були залучені до проведення Дня Відкритих дверей та організації виставки досягнень студентського наукового гуртка «Маркетинг».

 
Олена Четверик
керівник наукового гуртка «Маркетинг», доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook