НУБіП зустрічає майбутніх абітурієнтів

25 жовтня 2018 року
НУБіП України

Уже традиційно восени Національний університет біоресурсів і природокористування України відчинив свої двері для випускників шкіл та коледжів.

Майбутніх абітурієнтів у царині закладу вищої освіти радо зустрів професорсько-викладацький склад гуманітарно-педагогічного факультету на чолі з деканом – доктором філологічних наук, професором Шинкаруком Василем Дмитровичем.

Долучилися до профорієнтаційної роботи і студенти-журналісти, які охоче взяли участь у заході з метою як популяризації своєї спеціальності, так і для журналістської практики під керівництвом наставників – викладачів кафедри журналістики та мовної комунікації. 

Майбутніх випускників коледжів та шкіл області радо привітали декан гуманітарно-педагогічного факультету, доктор філологічних наук, професор Шинкарук Василь Дмитрович, проректор з навчально-виховної роботи, доктор економічних наук, професор Кваша Сергій Миколайович, який, зокрема, дав слушні поради і юним журналістам: бути чесними, цілеспрямованими та гідними майстрами своєї справи.
 
 

Під час спілкування проф. Шинкарук В.Д. акцентував на вивченні іноземних мов, уточнивши, що без знання мов, «як без повітря і без води» неможливо прожити у сучасному світі. У відповідному контексті було сказано і про практики та стажування за кордоном: в Австрії, Швейцарії, Франції, Німеччині, Польщі, де можна навчатися за програмою подвійних дипломів.

Проф. Шинкарук В.Д. розповів і про інші переваги навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті. Найбільше зацікавлення у майбутніх вступників викликали спеціальності «Соціальна робота», «Психологія» та «Журналістика». Згадано було і про кафедру військової підготовки, яка готує офіцерів запасу, кафедру культурології, викладачі якої постійно допомагають студентам у організації різноманітних заходів, як от: «Голосіївська весна», «Пісенні баталії», «Дебют першокурсника» тощо. Декан розповів і про оздоровчий центр, який діє при університеті, що є великою перевагою НУБіП України. Реакцією юних гостей стали побажання: «Ми також хочемо навчатися на гуманітарно-педагогічному!».

Свято тривало далі в актовій залі, де відбулася зустріч майбутніх абітурієнтів із ректором НУБіП України – доктором педагогічних наук, професором, член-кореспондентом Національної академії педагогічних наук України Ніколаєнком Станіславом Миколайовичем. Під час зустрічі випускники шкіл та коледжів мали прекрасну нагоду ще більше дізнатися про НУБіП України, та, зрештою, визначитися із майбутньою професію.


Звичайно ж, гості звернули увагу на молодих людей із бейджами, які поспіль фотографували, робили нотатки, фіксуючи все, що відбувається під час заходу. Присутні з захопленням спостерігали за їх діями, мріючи приєднатися до енергійних та цілеспрямованих студентів-журналістів. І хоча спеціальність «Журналістика» нещодавно відкрита в університеті, проте вона чудово «вписалась» у структуру закладу вищої освіти та все більше приваблює майбутніх абітурієнтів.

День відкритих дверей – це напрочуд дієвий профорієнтаційний захід. Національний університет біоресурсів і природокористування України завжди радо приймає гостей, які, ми маємо надію, з нового навчального року стануть його першокурсниками. Нашими першокурсниками!

Студенти 1 курсу спеціальності «Журналістика»
Хлопчанюк Вікторія, Бухарова Юлія, Кравченко Вікторія,
Каплаух Олександр, Снігур Олег
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook