«Вибір професії − вибір життєвого шляху»

25 жовтня 2018 року

Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість − одна з найважливіших умов відчуття життєвої повноцінності. Вибір навчального закладу, а згодом професії, значною мірою впливає на все подальше життя молодої людини. Тут не можна покладатися на випадковість, квапитися. Необхідне найсерйозніше ставлення до цієї проблеми.
25 жовтня 2018 року найактивніші студенти 1 курсу агробіологічного факультету Дмитро Федина та Денис Горобець здійснили візит до гімназії № 107 «Введенська» Подільського району м. Києва з метою рекомендації вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України. Від наших студентів школярі отримали багато корисної інформації. Учні мали можливість детально ознайомитися із навчальним закладом та умовами вступу до нього.
Висловлюємо щиру подяку керівництву школи за теплий та гостинний прийом. Хочемо побажати випускникам школи, щоб років за двадцять ви сказали, оглядаючись на своє життя: "Я не помилився у виборі університету та професії!" 

Лілія Пилипенко, асистент кафедри
англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook