Запрошуємо в НУБіП напередодні осінніх канікул

25 жовтня 2018 року
kyiv

 В рамках чинної угоди про співпрацю, укладеної між національним університетом біоресурсів і природокористування та спеціалізованою школою № 129 із поглибленним вивченням англійської мови м. Києва 24 жовтня 2018 доцентом кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Галабурдою М.А. було проведено зустріч із учнями 11 класу, випускниками 2019 року та майбутніми абітурієнтами.

Напередодні шкільних канікул учнів було запрошено на день відкритих дверей, що відбудеться 1 листопада в НУБіП України.

Галабурдою М.А. було надано актуальну інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, факультету ветеринарної медицини та спеціальності за якими здійснюється набір на навчання.


Майбутнім абітурієнтам було надано інформацію про переваги навчання в НУБіП України за новою спеціальністю 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза, яка відноситься до галузі знань Ветеринарна медицина, терміном навчання 6 років.
Одинадцятикласникам було представлено презентаційний та друкований матеріал про умови вступу до НУБіП України, зокрема, на факультет ветеринарної медицини. Також надано інформацію про сайт університету та факультету і підготовчі курси для абітурієнтів.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook