Профорієнтація-2018 на факультеті ветеринарної медицини: нові ідеї та їх втілення

24 жовтня 2018 року

Сьогодні переважна більшість людей у містах і селех мають вільний доступу до глобальних інформаційних мереж через ПК, ноутбук, планшет чи смартфон.

За допомогою електронних ресурсів відбувається спілкування людей з різних міст, країн та навіть континентів. Часто студенти користуються Вікіпедією, хоча для всебічного аналізу конкретного питання одного цього ресурсу, звичайно, недостатньо.
Надзвичайно корисними є пошукові системи, електронна пошта, групи новин, файлообмінні мережі, електронні платіжні системи, Інтернет-радіо, Інтернет-телебачення, IP-телефонія, месенджери тощо.
Найпопулярніші ресурси для молоді, майбутніх абітурієнтів - це, звичайно, соціальні мережі Фейсбук, Твіттер, Інстаграм.  Крокуючи в ногу з часом, кафедра Кафедра гігієни тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька створила власну сторінку у Фейсбуці: https://www.facebook.com/gigiena.chair/ (модератор - Кучерук Марія), де висвітлюються основні новини кафедри, інформація про події, що відбулися та анонси подій, розміщено велику кулькість фото-промоційних матеріалів.

Залучити абітурієнтів на факультет також можна за допомогою інформаційного розсилання у месенджерах. В кожній школі діють загальношкільний батьківський комітет та батьківський комітет окремого класу. Для зручності спілкування та передачі інформації батьки школярів створюють у месенджерах групи. Досить корисно робити інформаційне розсилання цільовій аудиторії БАТЬКІВ старшокласників, оскільки рішення про вступ до того чи іншого вищого навчального закладу діти приймають разом з батьками. Отже, проводячи профорієнтаційну роботу, можна знайти можливість поспілкуватися з головою батьківського комітету школи чи класу та розповсюдити потрібну інформацію серед батьків учнів 9-11 класів через месенджер.

Кучерук Марія, к.вет.н., старший викладач 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook