Участь у Міжнародному аграрному форумі «AGRORIVNE 2018»

19 жовтня 2018 року
19 жовтня 2018 року у Рівному відбувся Міжнародний аграрний форум «AGRORIVNE 2018». Розпочався форум з семінару «Перспективи розвитку аграрної галузі», який проходив у КЗ «Рівненський міський будинок культури»
 
Представники коледжу Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи, Качановський О. І., заступник директора з виробничої роботи. Балдич Л. В., методист коледжу, Лютко М. Г., завідувач НПЦ із землевпорядкування, взяли участь у семінарі «Перспективи розвитку аграрної галузі». Перед учасниками семінару виступили: Олексій Муляренко, голова Рівненської облдержадміністрації; Олександр Данильчук, голова Рівненської обласної ради; Віктор Шеремета, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України; Валерій Майборода, в.о. голови Німецько-Українського фонду; Дарія Гриценко, експерт аграрних ринків асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», Юрій Петрукголова асоціації AgTech Ukraine; Станіслав Середюк, засновник ФГ «П'ятигірське», ПП «Компанія Автоленд», ПП Виробничо-конструкторське об'єднання «МААНС»; Надія Переходько, директор департаменту агропромислового розвитку Рівненської облдержадміністрації.
 
Рівненська ОДА підписала Меморандум про співпрацю з Німецько-українським фондом. Співробітництво передбачає отримання доступних кредитів на власну справу для малих та середніх підприємців. Окрім того, під час форуму «AGRORIVNE 2018» нагородили кращих сільськогосподарських виробників Рівненщини.
 
Учасники форуму ознайомилися з експозиціями виставки-ярмарку. На виставці-ярмарку коледж представляли і надавали вичерпну інформацію про переваги навчання як у коледжі так і Національному університеті біоресурсів і природокористування України: Куделя О. О., викладач програмування та інформаційних дисциплін; студенти з різних відділень коледжу: Чеботарьова Інна, голова студентської ради коледжу, студентка технічного відділення; Степанюк Яна, переможець конкурсу «Студент року 2018», студентка юридичного відділення коледжу; Герус Юля, Мойсейчук Ілля, студенти відділення програмування.
 
Надалі учасники форуму перейшли на секційні семінари: «Сучасні можливості фінансування агробізнесу та ІТ – інновації в Agro», який проходив КЗ «Рівненський міський будинок культури»; «Розвиток та можливості ОТГ через сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи та сімейні ферми» у РВП «Центр розвитку місцевого самоврядування»; «Фермерство 2.0», у конференц-залі готелю «Мир».
 
У секційних семінарах взяли участь студенти економічного відділення.
За вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу області, активну участь у виставці-ярмарку в рамках Міжнародного аграрного форуму «AGRORIVNE 2018» організатори заходу нагородили коледж подякою.

Людмила Балдич, методист коледжу


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook