Змінюємо країну разом з урахуванням досвіду країн Європи

22 жовтня 2018 року
 
«Європейський вектор України після Євромайдану» – під цим гаслом 18-19 жовтня 2018 р. пройшла І Пан’європейська конференція в Україні. 
 
Доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, старший проектний менеджер Офісу реформ Кабінету Міністрів України Кирило Клименко представив перебіг та здобутки в імплементації Реформи державного управління в Україні та залученні молоді на державну службу.
 
 
Безпека Європи (військова, економічна, енергетична тощо) залежить від усіх європейських країн, у т.ч. і особливо України, а її здатність ефективно забезпечувати сталість і прогнозованість у цих галузях залежить від здатності державного апарату до ефективного та стратегічного управління. 
 
 
Отже, реформа державного управління, як мегареформа, здатна забезпечити можливість України досягати успіху в усіх напрямах. У роботі конференції також взяли участь онук останнього австрійського імператора Президент Пан’європейського руху Австрії Карл фон Габсбург, Голова НАДС (Національне агентство України з питань державної служби) Костянтин Ващенко, генеральний директор Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції СКМУ (Секретаріат Кабінету Міністрів України) Ольга Стефанішина, а також представники Пан’європейських рухів Австрії, Іспанії, Італії, Ліхтенштейну, Словенії, України і Франції.
 
Сергій Білан, 
завідувач кафедри 
 
Детальніше можна ознайомитись в соціальних мережах
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook