Профорієнтаційна робота студентки групи 18001б

16 жовтня 2018, 22:23

 12 жовтня 2018 року під керівництвом куратора Рожкова Юрія Григоровича, студентка групи ФілА-18001б Лякір Катерина відвідала загальноосвітню школу I-III ступенів №30 у своєму рідному місті Чернігів, з метою проведення профорієнтаційної роботи вихованцям старших класів. Під час зустрічі з майбутніми абітурієнтами, Лякір Катерина розповіла про свій улюблений гуманітарно-педагогічний факультет, про його створення, статус, спеціальності, а саме: "Соціальна робота", "Психологія", "Міжнародні відносини", "Журналістика", "Професійна освіта", "Менеджмент", "Філологія".     

  

Найбільший інтерес викликала інформація про можливість гуманітарно-педагогічного факультету щодо навчання студентів у Поморській академії       (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах в НУБіП України за системою «подвійних дипломів».

 

 

                                                                                                                          

Учні були зацікавлені та задавали достатньо запитань про якість освіти, викладацький склад, одночасне вивчення декількох іноземних мов, цікаве і насичене культурне життя студентів.  

                     

Лякір Катерина запросила школярів відвідати університет на День відкритих дверей, який відбудеться 01 листопада 2018 року в НУБіП України.

Студентка групи ФілА-18001б

Лякір Катерина, 


Куратор групи ФілА-18001б
Рожков Юрій

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook