Викладачі кафедри аграрного консалтингу і туризму розпочали стажування в Київському національному торговельно-економічному університеті

22 жовтня 2018 року
КНТЕУ

 

        На виконання доручення ректорату, з метою обміном досвіду впродовж місяця викладачі кафедри аграрного консалтингу і туризму, доценти Ірина Кудінова, Стефанія Мосіюк, Вікторія Самсонова і Олена Локутова   та заступник дирекора навчально-наукового інституту післядипломної освіти Тереза Микицей  проходитимуть стажування на кафедрі туризму та рекреації факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету.

Метою стажування є вдосконалення професійної підготовки викладачів шляхом поглиблення і розширення їх професійних знань, умінь і навичок, оволодіння сучасними методами викладання навчальних дисциплін та інноваційними технологіями, що застосовуються для підготовки фахівців сфери туризму, набуття ними досвіду практичної підготовки фахівців сфери обслуговування, управління та адміністрування спеціальності "Туризм".

22 жовтня стажування розпочалося зі знайомства з матеріально-технічною базою університету, зокрема факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. Завідувач кафедри туризму та рекреації, д.е.н., професор Тетяна Ткаченко ознайомила стажерів з сучасними технологіями навчання, які застосовуються на профільній кафедрі, підходами до викладання професійно-орієнтованих дисциплін. Учасники стажування відвідали навчальні лабораторії «Туризмознавства» та «Менеджменту туристичного бізнесу», які облаштовані сучасними приладами та комп’ютерами з встановленими спеціалізованими  програмами Amadeus selling platform; Парус; Само-Тур; Google Earth; Statistica 12.0; Surfer Golden Software 8.0.

Згідно програми стажування, сьогодні на позаплановому засіданні кафедри туризму та рекреації КНТЕУ було розглянуто і затверджено індивідуальний план стажування для кожного стажера та закріплено кураторів із числа провідних викладачів кафедри.

 

 Вікторія Самсонова,

доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook