Доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва Олександр Слюсар нагороджений Почесною грамотою!

15 жовтня 2018 року

      14 жовтня відзначається День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. Україна вшановує тих, хто в усі часи обороняв її територію, суверенітет та мирне життя українців. З цієї нагоди 12 жовтня в Голосіївській райдержадміністрації відбулись урочистості, за участю заступника Київського міського голови-секретаря Київради Володимира Прокопіва та в.о. голови Голосіївської райдержадміністрації Олександра Настасенка.

      
      Участь у заході взяли учасники Антитерористичної операції та Операції Об’єднаних Сил на Сході України та члени їх сімей, волонтери, родини загиблих в АТО, представники ветеранських організацій району, курсанти і офіцери Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, військовослужбовці Головного військово-медичного клінічного центру Державної прикордонної служби України, особовий склад Голосіївського районного у місті Києві військового комісаріату, представники Голосіївського районного управління ГУ державної служби надзвичайних ситуацій України у м. Києві, службовці Голосіївського управління поліції ГУ Національної поліції у м. Києві.
  
     Із гордістю відзначаємо, що на цьому зібранні почесною грамотою за зразкове виконання службових обов’язків, активну громадянську позицію було відзначено доцента кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва Слюсара Олександра Васильовича, який був одним із перших учасників Антитерористичної операції на Сході України. Колектив кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва приєднується до поздоровлень та висловлює щирі вітання з нагоди Дня захисника України.
 
Завідувач кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва, професор Анатолій Бикін
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook