День відкритих дверей у коледжі

22 жовтня 2018 року

 У суботу, 20 жовтня 2018 року, ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» гостинно відчинив свої двері й зустрічав гостей – майбутніх абітурієнтів. Учні дев’ятих та одинадцятих класів прийшли дізнатися  про навчальний заклад, умови вступу, поспілкуватися з викладачами та студентами.

Вир цікавих вражень підхопив гостей ще у холі коледжу. Тутвідбулася виставка – презентація спеціальностей, в рамках якої студенти коледжу демонстрували отримані знання та навички у своїй професії, проводили майстер - класи для майбутніх абітурієнтів. Кожна циклова комісія намагалася якнайяскравіше представити абітурієнтам спеціальності,за якими коледж готує фахівців.
Учні та їхні батьки мали змогу подивитися презентаційний фільм про навчальний заклад і спеціальності, оглянути інформаційні тематичні стенди, а також отримали рекламні буклети й інші друковані матеріали профорієнтаційного характеру.
Захід продовжився у конференцзалі коледжу. З вітальним словом до гостей звернувся директор навчального закладу Михайлов С.І., який розповів про основні досягнення колективу, переваги навчання у коледжі та перспективи, що відкриваються перед студентами й випускниками закладу вищої освіти. Сергій Іванович також наголосив на  високому рівні фахової підготовки, інноваціях, що впроваджуються в освітній процес, розповів про цікаве студентське життя у стінах закладу. Студенти коледжу є переможцями обласних і всеукраїнських олімпіад і конкурсів, а його випускники  успішно продовжують навчання у Національному університеті біоресурсів та природокористування України за скороченим терміном.
Вичерпну інформацію щодо вступу до коледжу надала відповідальний секретар приймальної комісії Погоріла О.І., яка ознайомила  з Умовами прийому на 2019 рік, ліцензійним  обсягом, переліком конкурсних предметів,  термінами прийому документів. А також запропонувала учням відвідувати навчально-консультативні заняття з української мови та математики з метою якісної підготовки до вступних випробувань.
Після офіційної частини гості коледжу мали змогу відвідати навчальні аудиторії і лабораторії, побувати в тренажерному та спортивному залах. І кожен із присутніх міг побачити все на власні очі, щоб у майбутньому зробити правильний вибір!  Адже коледжу є чим пишатися. Оснащені новою технікою комп’ютерні класи, сучасні лабораторії, потужна спортивна база, гуртожиток з побутовими та ігровими кімнатами, бібліотекою, медичним пунктом, актова зала, класи вокалу, хореографії – все до послуг студентів.
День відкритих дверей пройшов у позитивній атмосфері спілкування і завершився концертною програмою за участі студентів коледжу – учасників художньої самодіяльності.
Сподіваємося, що наші зусилля були недаремними і кожен, хто завітав на День відкритих дверей, зробить свій вибір і стане нашим першокурсником!
Бажаємо всім успіхів і  чекаємо  на поповнення  рядів майбутніх першокурсників,  які увіллються до великої дружньої студентської родини.
 
Оксана Погоріла, відповідальний
секретар приймальної комісії
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook