Студенти магістранти НУБіП України на Student AgriVet Challenge

21 жовтня 2018, 7:25
UNIT City за адресою Дорогожицька, 3

20-21 жовтня в UNIT.City у Києві відбувся хакатон Student AgriVet Challenge — 30-годинний марафон, що організовувався агрохолдингом МХП. Студенти ОС "Магістр" за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза" і члени наукового гуртка «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Анна Плагун, Віктор Лисанський, Євгенія Юрченко та Марія Васильєва взяли участь у цьому заході, на якому представили свої інноваційні ідеї з оптимізації біобезпеки виробництва та намагалися знайти неординарне розв'язання питання стосовно того, які технологічні, біологічні або механічні процеси можуть попередити обо запобігти поширенню хвороботворних мікроорганізмів серед пташиного поголів'я.

Учасники Student AgriVet Challenge отримали кейс для вирішення, працювали день і ніч та протягом 30 годин розробили дієве рішення за підтримки досвідчених менторів. Команда, що представляла факультет ветеринарної медицини НУБіП України вийшла у фінал та була запрошена на стажування до МХП.

Агрохолдинг МХП – інноваційна компанія, яка стрімко розвивається, сприяє розвитку сільської місцевості та національної економіки України.

Марія Галабурда


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook