Магістри спеціальності «Управління інноваційною діяльністю» ознайомилися з цифровою трансформацією

16 жовтня 2018 року

  

    10 жовтня 2018 року кафедра публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності провела виїзне заняття з магістрами у Комітеті з питань інформатизації та зв’язку Верховної Ради України.
 
 
 
 
    Про особливості законодавчого регулювання і особливості цифрової трансформація, як елементу економічного зростання України розповів керівник секретаріату Комітету з питань інформатизації та зв’язку, кандидат політичних наук, доцент кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Старинець Олександр Георгійович.
 
 
 
  Обговорювалися питання іноземного досвіду розвитку цифрової економіки, вклад галузі інформаційно-комунікаційних технологій у розвиток національної економіки, тощо. Дана тема визвала велику зацікавленість у магістрів, оскільки інноваційна діяльність й уся діяльність суспільства у сучасному світі тісно пов’язана з цифровими технологіями та інтернет забезпеченням. Студентів особливо зацікавили питання як проникнення інтернету впливає на економіку:  +10% площі покриття Інтернету дорівнює зростанню ВВП на 1,38 % на душу населення, або на 1,3 % продуктивності бізнесу.
 
 
 
 
Олександр Старинець,

 

доцент кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook