"НУБІП – мій вибір, мій успіх"

18 жовтня 2018 року

Якщо ви вдало оберете професію
і докладете до неї  душу,
то щастя  знайде  саме  вас.  
(Ч. Дарвін) 


Учні старших класів потребують розширення, поглиблення та систематизації знань про професії, отриманих в процесі навчальної діяльності. У зв’язку з цим основними напрямами профорієнтаційної роботи на гуманітарно-педагогічному факультеті з учнями навчальних закладів, закріплених за факультетом, а саме в Подільському районі є: професійна просвіта, професійне виховання, професійна діагностика та професійна консультація учнів.
Важливе значення у профорієнтаційній роботі з молоддю має рівень професійної спрямованості учнів. Високий рівень професійної спрямованості – загальні та професійні інтереси носять широкий, змістовний та стійкий характер; виробляється система значимих ціннісних орієнтацій, для яких характерне глибоке розуміння значення професії і для окремої особистості, і для всього суспільства. Тому сучасний підхід у профорієнтаційній роботі на кафедрі англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей і на факультеті в цілому – особистісно-орієнтований – передбачає своєчасну підтримку та розвиток тих особливостей та характеристик особистості, які будуть передумовою майбутньої успішної професіональної діяльності, сприятимуть пізнанню оточуючого світу, самопізнанню, самореалізації особистості, усвідомленню власної ролі у виборі професії.
17 жовтня 2018р. доцент кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Пономаренко О.Г., відвідала подільську гімназію №34 «Либідь» ім. В.Максименка та загальноосвітню середню школу № 193 де ознайомила учнів 10 – 11 класів зі структурою нашого університету, проінформувала про ліцензовані спеціальності, за якими здійснюється навчання, пріоритетні напрями навчання, подвійне дипломування, умовами вступу до нашого вишу, розвинуту інфраструктуру, культурно-масові та спортивні заходи, а також запросила на День відкритих дверей, що відбудеться 1.11.2018 р.

О. Пономаренко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook