Квест-рум «Загублені в банку»

18 жовтня 2018 року

      11 жовтня 2018 р., студенти 1 курсу 1 групи спеціальності «Психологія» зі своїм куратором доцентом кафедри психологія Костюком Дмитром Андрійовичем відвідали Приватбанк та пройшли квест «Загублені в банку», на проходження якого виділялася одна година.

       Мета квесту – за допомогою підказок, які знаходяться в кімнаті, відкрити всі сейфи і знайти необхідний ключ та вибратися з приміщення. Всі підказки були логічними і привели до бажаної цілі, якщо бути уважним і, в першу чергу, зацікавленим вибратися «на волю». Студенти досить жваво і весело провели час.
    

 

     Завдяки командній роботі гру було пройдено за 47 хвилин, що є третім найкращим показником. Найбільший вклад в перемогу приніс Дмитро Андрійович, який виправив всі помилки своїх студентів та відкрив сейф, де і знаходився ключ, який приносив довгоочікуваний тріумф команді.
      Квест кімната принесла багато яскравих, позитивних емоцій для студентів нашої групи та подарувала море вражень і задоволення.
       Від іменні всіх одногрупників хочу подякувати нашому найкращому куратору за його винахідливість, та за те що він уміє розважити своїх студентів у важкі навчальні будні.


Теймур Шафієв,
студент першого курсу
спеціальності «Психологія»
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook