НАВЧАННЯ З ОХОРОНИ ПРАЦІ КОМЕНДАНТІВ НАВЧАЛЬНИХ КОРПУСІВ ТА ЗАВІДУВАЧІВ (ЗАСТУПНИКІВ ЗАВІДУВАЧІВ) ГУРТОЖИТКІВ

17 жовтня 2018 року

09 жовтня 2018 р. у навчальному корпусі № 11 відбувся іспит з питань охорони праці комендантів навчальних корпусів та завідувачів (заступників завідувачів) гуртожитків, які проходили працеохоронне навчання у Навчально-методичному центрі з охорони праці НУБіП України. Питання на іспиті стосувалися як загальних питань з охорони праці, а саме Закону України «Про охорону праці» та відповідних підзаконних актів, Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів, Правил пожежної безпеки в України, так і безпеки життєдіяльності та поведінки студентів у гуртожитках, навчальних корпусах та на прилеглій до них території.

Навчання організував відділ охорони праці НУБіП України (начальник – В.Б.Голуб). Заняття проводили викладачі кафедри охорони праці та інженерії середовища: доцент Т.О.Зубок, асистент С.М.Голопура та завідувач кафедри О.В.Войналович. Особливе зацікавлення слухачів зумовила демонстрація навчальних фільмів з питань пожежної безпеки.

          Задіяним у навчанні посадовим особам НУБіП України, які успішно склали іспит комісії з перевірки знань, буде вручено відповідні посвідчення.

 

 

доц. М.Мотрич


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook