Креативний кампус «GoHigher» для викладачів закладів вищої освіти

16 жовтня 2018 року
Національний університет «Києво-Могилянська академія»
   Цього року в Україні стартувала програма «Розвиток компетентнісного навчання та викладання» для викладачів закладів вищої освіти за підтримки Міністерства освіти і науки України та спільного партнерства таких інституцій, як Британська Рада, ГО Вище, Pearson та Dinternal Education. 
16 жовтня 2018 року розпочав свою роботу перший захід в рамках цієї програми – креативний кампус «GoHigher» для викладачів вищої школи, який проводиться на базі Національного університету «Києво-Могилянська академія». Головною метою креативного кампуса «GoHigher» є надання викладачам практичних інструментів для розвитку креативності і критичного мислення майбутніх фахівців різних спеціальностей. На заході були присутні і представники НУБіП України – персональні запрошення до участі отримали завідувач кафедри англійської філології, проф. Наталія Арістова та завідувач кафедри романо-германських мов і перекладу, проф. Олександр Малихін.
  

   Протягом першого дня учасники заходу мали можливість дізнатися багато цікавого про креативність, критичне мислення та їхній розвиток, прослухали цікаві доповіді про роль креативності у сучасному світі, ознайомились з інноваційними методиками розвитку креативності. 
Попереду на учасників чекає ще тиждень інтерактивних зустрічей, семінарів та тренінгів, спрямованих на взаємодію, обмін думками та створення новітніх моделей фахової підготовки майбутнього покоління.
  
 
 
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу
Оксана Захуцька 
старший викладач кафедри англійської філології
Світлана Качмарчик

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook