Профорієнтація у стінах рідної школи

12 жовтня 2018 року

 «Якщо ви вдало виберете професію
і вкладете в неї свою душу,
то щастя саме вас знайде»
К. Ушинський

Яка глибока думка закладена у словосполученні “вибір професії”, скільки викликає вона емоцій і сподівань, породжує проблем! Це не просто вдало чи невдало прийняте в юності рішення, а часом щаслива або розбита доля, активне, творче, радісне життя чи пасивне, байдуже сподівання.
Кожен випускник школи опиняється на перехресті сотні доріг і задає собі питання: «Куди вступати?», «Яку професію обрати?». З цією метою, студент І курсу агробіологічного факультету Віктор Мельник завітав до одинадцятикласників Денихівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Київської області та поділився враженнями від навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. В ході спілкування учні були проінформовані про професії та спеціальності університету, були запрошені на день відкритих дверей та отримали корисний інформаційно-роздатковий матеріал.
Дякуємо керівництву Денихівської ЗОШ І-ІІІ за теплу зустріч випускника та бажаємо кожному учню не помилитися у своєму виборі та здобути улюблену професію, яка сприятиме розвитку та процвітанню нашої країни − України.

Лілія Пилипенко, асистент кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей
Віктор Мельник, студент першого року навчання

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook