НАВЧАЛЬНО-ПІЗНАВАЛЬНЕ ЗАНЯТТЯ ЗІ СТУДЕНТАМИ 2 КУРСУ ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

12 жовтня 2018 року

«ХОЧЕШ? ЧИ МОЖЕШ? ДІЄШ.. АБО ДІЄЗДАТНІСТЬ У СВІТІ»

Ніщо велике ніколи не було

досягнуто без ентузіазму.

Р. Емерсон

 

10 жовтня 2018 року за участі студентів 2 курсу юридичного факультету та викладача кафедри цивільного та господарського права – Горіславської Інни Вікторівни пройшло навчально-пізнавальне заняття під промовистою назвою: «Хочеш? Чи можеш? Дієш.. або дієздатність у світі».

Сучасна демографічна ситуація, як прояв особливостей відтворення населення по основних його процесах у певний час та місці, тісно пов’язана із отриманням фізичними особами можливості не лише мати права, а й можливості їх набувати, реалізувати та головне – нести відповідальність за свої дії.

У межах тематики дисципліни «Цивільне та сімейне право» студентам було запропоновано дослідити правове регулювання набуття цивільної дієздатності у різних частинах світу, з урахуванням різних культурних, соціальних, економічних та навіть географічних факторів.

 Студенти здійснили «мандрівку» світом та дізналися про вікові обмеження для фізичних осіб Бразилії, Японії, Венесуели, Мексики, Ефіопії, Канади, Кореї… (спільна презентація розміщена на сайті http://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=572)

                                                        доцент кафедри цивільного та господарського права

Інна Горіславська

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook