Члени гуртка «Дорадник» відвідали 25-ту туристичну виставку UITT: «Україна – Подорожі та Туризм» (5.10.2018 р.)

5 жовтня 2018, 14:39

      Члени гуртка «Дорадник» взяли участь у 25-ій туристичній виставці UITT: «Україна – Подорожі та Туризм». Це щорічна виставка туризму, під час якої представники туристичного бізнесу мають можливість ознайомитися з напрацюваннями міжнародних і вітчизняних компаній, провести переговори, укласти вигідні контракти з лідерами туристичної індустрії, обмінятися досвідом з іноземними колегами та партнерами. Понад 100 провідних туроператорів з 18 країн світу представляли найактуальніші маршрути для внутрішнього, в’їзного та виїзного туризму.

   Члени гуртка «Дорадник» були активними слухачами семінарів від туристичних компаній Anex Tour і CoralTravel, дізналися  про сталий розвиток дестинацій через комплексне інтегроване впровадження міжнародних стандартів якості, екологічності та соціальної відповідальності усіма зацікавленими сторонами.

 
 
 
Зрозуміло, що без таких виставок неможливо обійтися, тому що саме тут можна віднайти нові знання, познайомитися з відомими компаніями, туроператорами, відвідати круглі столи, панельні дискусії, спробувати знайти роботу і багато що чого цікавого.
 
Найголовніше, що члени гуртка «Дорадник» в кінцевому підсумку дали інтерв’ю про свої враження від виставки.  
 
 
 
Ірина Кудінова, 
керівник гуртка «Дорадник»


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook