Студенти-туристи на ювілейній виставці «25-й Міжнародний туристичний салон «Україна» UITM-2018

7 жовтня 2018 року

 

     3-5 жовтня 2018 року у Києві відбувся 25-й міжнародний туристичний салон «Україна» UITM-2018 – щорічна виставка туризму, під час проведення якої представники туристичного бізнесу мають можливість ознайомитись з напрацюваннями міжнародних і вітчизняних компаній, провести переговори, укласти вигідні контракти з лідерами туристичної індустрії, обмінятися досвідом з іноземними колегами та партнерами. Понад 100 провідних туроператорів з 18 країн світу представляли найактуальніші маршрути для внутрішнього, в’їзного та виїзного туризму.

       Студенти-першокурсники спеціальності «Туризм» були присутні на відкритті виставки разом із наставником доцентом Іриною Кудіновою
     В рамках ювілейної виставки UITT відбулося засідання національної туристичної організації з актуальних питань сталого розвитку туризму, де було висвітлено питання щодо нових тенденцій туристичного ринку.
    Майбутні спеціалісти з туризму здобули практичний досвід роботи із міжнародними туристичними організаціями, національними і регіональними туристичними комітетами, туроператорами і турагентами, а також поспілкувалися з представниками готелів, авіа та інших перевізників.

     Студенти були активними слухачами семінарів від туристичних компаній Anex Tour та Coral Travel, а також панельної дискусії «Управління якістю в туризмі та гостинності», де дізналися про сталий розвиток дестинацій через комплексне інтрегроване впровадження міжнародних стандартів якості, екологічності та соціальної відповідальності усіма зацікавленими сторонами та в підсумку дали інтерв’ю про свої враження від туристичної виставки.

  

Стефанія Мосіюк,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook