Майбутнє в наших руках!

5 жовтня 2018 року

Динамічне середовище потребує ефективного керівництва у всіх сферах діяльності. Підприємствам потрібні фахівці, які здатні працювати активно, зацікавлено, з високою професійною майстерністю та новаторським підходом. Важливим у цьому плані є формування в молоді нового наукового економічного мислення, прагнення до аналізу результатів власної та колективної праці. Сучасною вимогою до вищої освіти є необхідність налагодження тісного взаємозв'язку з наукою та виробництвом.

 

 

З метою поглиблення знань студентів факультету аграрного менеджменту у сфері управління бізнесом, зокрема управління персоналом, на запрошення кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 4 жовтня директор з управління персоналом  Групи UkrLandFarming Наталія Романенко прочитала лекцію на тему: «Майбутнє в наших руках!». Вона окреслила тренди майбутнього щодо екології, автономності, роботизації, глобалізації, демографічної кризи тощо.

 

 

Сьогодення висуває нові вимоги до компетентностей  фахівців різних рівнів управління. Наталія Романенко детально охарактеризувала ключові навички, які забезпечують успішну кар’єру працівника, та зробила акцент на пріоритетності наявності у менеджерів таких компетентностей, як комплексне розв’язання проблеми, критичне мислення, креативність, уміння керувати людьми, взаємодія з людьми, емоційний інтелект тощо. Даючи відповідь на питання студентів, лектор назвала компетентності, на наявність яких робиться акцент у Групі UkrLandFarming при прийомі працівників на роботу.

 

 

Також був представлений фільм про Групу UkrLandFarming та її позицію на ринку. В кінці зустрічі студентам було поставлене риторичне питання: «Яке життя Ви оберете?».

 

 

Ось бачення кількох студентів, які були присутні в залі.

Анна Лугута,  студентка магістратури:

- Такі лекції справді дають поштовх задуматися про власне майбутнє та спонукають до саморозвитку. Дуже вразили статистичні дані, наведені у презентації, що демонстрували обмеженість природних ресурсів та щорічні обсяги забруднюючих викидів у навколишнє середовище. На мою думку, поширення таких даних є досить важливим, оскільки змушує нас до переосмислення цінності природи та до свідомого її використання.

Найцікавіше було дізнатися, які саме вміння та навички будуть важливі для менеджера у майбутньому. Знаючи їх, кожен може виробляти та вдосконалювати ці якості в собі, щоб згодом стати дійсно успішним управлінцем.

 

 

Катерина Сучок, студентка магістратури:

- Тема «Майбутнє в наших руках!» здалася мені актуальною, як ніколи. Адже через кілька років всіх нас чекає самостійне життя, а світ не стоїть на місці! Пані Наталія показала нам майбутні перспективи розвитку Землі, можливість загальної глобалізації та її наслідки, а також стрімкі темпи розвитку інноваційних технологій у сфері роботизації. Цікаво було і дізнатися більше про компанію UkrLandFarmingта її місце на аграрному ринку України.

Ми почули від лектора багато нового для нас, а також отримали відповіді на питання, які нас цікавили. Нам сподобалось, і ми маємо надію, що такі цікаві зустрічі будуть відбуватися і в подальшому.

 

 

Віталій Коваль, четвертокурсник:

- Група Ukrlandfarming є найпотужнішим в Україні вертикально інтегрованим аграрним холдингом, який керує найбільшим у країні і восьмим у світі банком родючого чорнозему (570 тис. гектарів). Тож я вражений масштабом. Найбільш цікаво те, що Ukrlandfarming взяв за стратегію саме прогнозування. І це пояснює ставлення до землі, яку компанія використовує максимально ефективно.

 Анастасія Шпоняк, четвертокурсниця:

-  Найбільше мені запам’яталося з лекції – потрібно розвиватись, більше читати, цікавитися новими тенденціями, бо компаніям потрібні люди, які прагнуть чогось досягти, мають своє бачення та швидко навчаються.

Людмила Першута, четвертокурсниця:

- Лекція була дуже цікавою та змістовною. А головне – вона дала поштовх до прагнення саморозвитку і спонукає діяти, щоб бути першим з перших. Це важливо для мене.

Наталія Сухобок, четвертокурсниця:

Сьогодні ми створюємо своє завтра. Тільки від нас залежить наскільки ми можемо змінити своє життя, втілити всі свої мрії в реальність, бути щасливими і зараз, і в майбутньому. Ми всі гідні найкращого, однак завжди потрібно багато працювати над собою, ставити цілі і досягати їх, постійно вдосконалюватися, адже немає межі досконалості.

Дякуємо за таку корисну і неймовірно цікаву лекцію. Чекаємо наступної зустрічі.

 

 

Тетяна Сухобок, четвертокурсниця:

Лекція "Майбутнє в твої руках"  - це порція натхнення, яка додала віру в себе, свої можливості. Ми - творці своєї долі, і тільки від наших дій та зусиль залежить наше життя. 

Успіх великої та потужної компанії залежить від злагодженої і продуктивної роботи колективу, який постійно працює на результат. Наші можливості безмежні.  Головне розуміти це і максимально їх використовувати.

Ільчук Максим, четвертокурсник:

 Змінювати себе можна впродовж довгого часу, проте змінити свої думки та погляд на життя можна в одну мить. Лекція наштовхнула на роздуми про цінність нашого буття. Розповідь про майбутнє та детальний план нашого життя через декілька років змушують замислитись, що саме ми робимо не так зараз! Надзвичайно точно прозвучав вислів: "Ми самі створюємо свою долю!".  Кожен із нас є творцем не лише свого життя, а й нашого майбутнього на цій планеті. Ми повинні цінувати та зберігати неймовірно унікальну, родючу землю України.

У нас є час і всі можливості для створення дійсно чудового майбутнього, адже наші знання – це сила!

 

 

Тетяна Балановська, професор кафедри

менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

Аліна Троян, доцент кафедри

менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook