Активний початок жовтня. Участь одразу у двох конференціях

4 жовтня 2018 року

     3-4 жовтня, 2018 проходила конференція з безпечності молока, у якій вже не вперше взяли участь співробітники кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи, а саме, Мартинюк О.Г. та Юстинюк В.Є.

     Організатори: Швейцарсько-український проект "Створення системи контролю за Безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні". Учасники конференції: представники Міністерства аграрної політиіки і продовольства України, Міністерства охорони здоров'я України, центрального апарату Державної служби України з питань Безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та обласних управлінь, науково-дослідних та навчальних установ, професійних громадських організацій, представники молочного Бізнесу (виробники і переробники), міжнародних організацlй та проектів міжнародної технічної допомоги.

    Головнюї метою конференції є підвищення обізнаності зацікавлених сторін, які залучені до молочної галузі, про систему контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращої практики для виробництва безпечних молочних продуктів.

     Доценти кафедри Ситнік В.А. та Поліщук В.В. прийняли участь у IV Міжнародній конфeрeнції "Велика рогата худоба - сeлeкція, менеджмент, здоров'я тварин". Місцe провeдeння м.Одeса.

Максим  Жуковський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook