Вперед до звершень!

3 жовтня 2018, 21:38

 Під таким гаслом 2 жовтня у приміщенні спорткомплексу Національного університету біоресурсів і природокористування України стартували змагання з баскетболу та важкої атлетики серед чоловіків і жінок за першість серед аграрних вищих навчальних закладів України.
Такі змагання проводяться щорічно і їх учасниками можуть стати лише команди студентів із аграрних вишів.

Цього року кількість команд, що братимуть участь у змаганні є відносно невеликою: команди з міста Ніжин (Ніжинський агротехнічний інститут НУБіП України), Умані (Уманський національний університет садівництва), Харкова (Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка) та баскетбольна команда НУБіП України.

Особлива увага жіночій збірній НУБіПУ, яка вже на перших хвилинах матчу показала, на що вона здатна, закинувши м’яч у кошик команди-суперника. А кінцевий рахунок поєдинку вражає – 90:2. І хоча це був лише перший день змагань (поєдинок триватиме з 2 по 4 жовтня), можемо із впевненістю сказати, що жіноча баскетбольна команда НУБіПУ є лідером турнірної таблиці.
 

У складі жіночої команди грає студентка гуманітарно-педагогічного факультету – Поліна Хорошилова (1 курс, спеціальність «Журналістика»). Дівчина вже тривалий час грає в баскетбол і показує гарні результати.

«У перемозі ми були впевнені, оскільки не давали суперникам можливості змінити рахунок на їхню користь», – говорить сама Поліна. З трибун за Поліну вболівали її одногрупники, які ані на мить не сумнівалися у перемозі її команди.

Марина Когут, студентка 1 курсу
спеціальності «Журналістика»

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook