НУБіП України приймає всеукраїнські спортивні ігри серед студентів аграрних закладів вищої освіти 2018 року

3 жовтня 2018 року
Спортивний комплекс НУБіП України

2 жовтня 2018 року в спорткомплексі НУБіП України відбулося урочисте відкриття всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних закладів вищої освіти ІІІ-ІУ рівнів акредитації, котрі відбуваються один раз на два роки.

До програми Всеукраїнських ігор 2018 року входять змагання з десяти видів спорту. В цьому році вже проведені змагання з 7 видів спорту: боротьба вільна, волейбол (чоловіки), волейбол (жінки), гирьовий спорт, легкоатлетичний крос, футбол та настільний теніс. Змагання з останніх трьох видів спорту проходять у Києві в ці дні на спортивній базі НУБіП України з 2 до 4 жовтня: баскетбол (чоловіки), баскетбол (жінки), важка атлетика.

 

НУБіП України став переможцем попередніх Всеукраїнських спортивних ігор 2016 року в комплексному заліку серед аграрних ЗВО і є лідером цих Ігор в поточному році.

Перший день змагань, 2 жовтня. Команди пройшли мандатну комісію, розмістилися в гуртожитку. Відбулось урочисте відкриття змагань, учасників привітали художні колективи нашого університету і змагання почались.

Перший день змагань,  для нашої баскетбольної команди став дуже успішним, жіноча збірна НУБіП України з великою перевагою переграла команду Ніжинського агротехнічного інституту. Наші дівчата дуже потужно розпочали гру і майже не дозволяли команді суперниць атакувати їх кільце. У підсумку, більш ніж переконлива перемога! На фото жіночі команди учасниці першої гри:

Зовсім інша картина спостерігалася в іграх між чоловічими командами. Першими на баскетбольний майданчик вийшли збірні Ніжинського агротехнічного інституту та Уманського національного університету садівництва. Рівна та напружена гра точилася до четвертого періоду, команди по черзі брали перевагу на себе, та все ж, щільний пресинг та воля до перемоги допомогли збірній з міста Умані вибороти перемогу. На фото ігрові моменти другої гри:


Наступними в боротьбу вступили збірна НУБіП України та Ніжинського агротехнічного інституту. Наша збірна одразу перехопила ініціативу на себе та до кінця гри утримувала перевагу. В підсумку, перемога за господарями майданчика – 70:46!

Другий день змагань, 3 жовтня. Продовження баскетбольних баталій. У першій грі зустрілися перша і друга жіночі команди НУБіП України, з рахунком 64:46 перемогла перша збірна команда НУБіП України.

У другій грі на майданчику зійшлись чоловічі команди Уманського національного університету садівництва та НУБіП України. Перемогу святкувала команда НУБіП України з рахунком 75 : 33.

3 жовтня розпочались змагання з важкої атлетики, 5 команд аграрних закладів вищої освіти змагаються в залі важкої атлетики. В особистому заліку змагання проходять серед чоловіків у 10 вагових категоріях і серед жінок у 10 вагових категоріях. До командного заліку ЗВО ідугь 6 кращих особистих результатів учасників команди. На фото учасники змагань.

На фото за роботою судді змагань з важкої атлетики: головний суддя - Василь Коркадел, представник Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Колос», суддя зі спорту національної категорії з важкої атлетики, і головний секретар змагань з важкої атлетики Григорій Береза, старший викладач кафедри фізичного виховання, майстер спорту СРСР з важкої атлетики, відповідальний за підготовку збірної команди студентів НУБіП України з важкої атлетики .

 

 

Фото зі змагань з важкої атлетики:

 Вітаємо учасників змагань та бажаємо перемогти найсильнішим!

Олена Отрошко, 

викладач кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook