3-ті НАУКОВІ ПІКНІКИ

28 вересня 2018 року

01

Днями Площа Ринок у м. Бережани, де проводились Наукові пікніки, на кілька годин перетворилась у місце для експериментів. Тут на загал свої досліди проводили юні фізики, хіміки, медики і техніки.

5

67834

Наукові пікніки в Україні - ініціатива, що популяризує науку по всій країні з 2013 року. Фестиваль "Наукові пікніки" проходить щорічно в різних містах у вересні і у травні. В парках, скверах чи на площах відвідувачі знайомляться з науковцями, які показують, що наука може бути цікавою. На пікніках спеціалісти, науковці, ентузіасти, ділились своїми знаннями з глядачами. Та загалом усі доводили, що наука може бути доступною та цікавою.

1011129

Особливістю пікніків є те, що під час їх проведення не подається теорія, а використовуються практичні підходи, організатори захоплюють, розважають, розкривають таємниці науки та показують, що наука є всюди навколо нас.

З метою залучення молоді до науки студенти груп ОФ-31М та Ек-31М під керівництвом викладача економічних дисциплін Дудки У. Т. відвідали Наукові пікніки.

12

Студенти пробували все, експериментували, спілкувались з науковцями та розважались по-науковому!

Дудка У. Т., 
викладач економічних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook