Екскурсія до Верховної Ради України!

27 вересня 2018 року
ВРУ

 Традиційною стала екскурсія до Верховної Ради України, яка проводиться в рамках гуртків кафедри глобальної економіки «Європейські студії» та «Глобалізація та європейська інтеграція». Цього річ, 26 вересня Сесійний будинок Верховної Ради України відвідали студенти магістерської програми «Регіональна економіка» разом з викладачами Гераймович В.Л., Богач Л.В.


 

 Екскурсія була дуже цікава і водночас пізнавальна, адже студенти змогли на власні очі побачити та дізнатися більше про єдиний законодавчий орган державної влади України. Як виявилось, сесійний будинок Верховної Ради є не тільки важливим осередком політичного життя країни, а й величною архітектурною пам’яткою нашої столиці.

 


 

 Особливу увагу у студентства викликала на 2 поверсі парламенту картина державотворення. Її автор – художник Олексій Кулаков. На картині зображений історичний момент, коли 24 серпня 1991 року з присутніх в залі 362 депутатів 350 проголосували за незалежність України, а після того історичного голосування група нардепів занесла до зали великий прапор України і накрила ним трибуну. Нині цей прапор зберігається поруч з картиною в скляному коробі. Це велике полотно, розміром 8х4 метри, заносили до сесійної зали, коли відзначалися 10-та і 20-та річниці незалежності України.


 Студенти також приміряли на себе роль майбутнього народного депутата України у кулуарах 3-го поверху за круглим столом, де проводяться термінові наради фракцій.

 


Цей день був надзвичайно корисним, цікавим та пізнавальним для студентів, які висловлюють вдячність викладачам за організацію цього заходу.

Магістр першого року навчання

Лактіонов Андрій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook