''В здоровому тілі – здоровий дух''.

22 вересня 2018, 20:26

 


       376 пар гравців – 752 учасники, студенти і співробітники університету сіли за шахові дошки. Зареєстрував цю визначну подію президент Національного Реєстру Рекордів Валентин Щербачов.
     ''Відповідально та почесно долучитись до масштабного спортивного заходу на встановлення рекорду України по найбільшій кількості одночасно зіграних партій у шахи'', – саме так мотивують студенти-психологи свою участь у святі, присвяченому Дню спорту.
       Гра в шахи – це найкраща і найбільш поширена інтелектуальна гра в Європі, а скоріше у цілому світі. Психологи часто згадують шахи, як ефективний спосіб поліпшити свою пам'ять. Це також дозволяє вирішувати складні завдання і продумувати ідеї.
       Багато людей вважають, що шахи - гра для тих, хто від природи володіє високим інтелектом. Це частково так, але кожний охочий може істотно підвищити свій інтелект, граючи в шахи, оскільки під час гри активізуються обидві півкулі мозку, покращуються творчі здібності, концентрація уваги, критичне мислення і навички читання.

 

       Першокурсники дебютували не лише в шахматних баталіях, а й представляли гуманітарно-педагогічний факультет у змаганнях на встановлення рекордів зі стрибків на скакалці, ударів по пустих футбольних воротах з великої відстані, киданні м’ячика на відстань.

 

 

 

 

Вітаємо переможців і всіх учасників змагань на встановлення рекордів!


Денис Чумаченко,
студент першого курсу
спеціальності «Психологія»

 

Лариса Афанасенко,
Дмитро Костюк

доценти кафедри психології



 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook