Студентка 3 курсу МТФ Яна Біла ділиться враженями про "Аграрну республіку"

16 вересня 2018, 16:19
с. Дзвінкове

            Перший яскравий день Аграрної Республіки розпочався виступами команд факультетів на конкурсів візитки. Кожна з них виділилася  своєю оригінальністю, артистичністю і співочістю.  Можна відмітити факультет тваринництва та водних біоресурсів за їх нестандартність та драйвовість, а також факультет аграрного менеджменту за їх запальні та пристрасні танці, без уваги не можна залишити і Механіко-технологічний факультет, який поставив круту та запальну хореографію (Яна Біла) під чарівне виконання хіту Олександрою Косаренко.

          Усі присутні в залі отримали море позитивних емоцій і це лише початок того найкращого, що нас чекало наступні 3 дні. Адже ми були переконані, що той гарний старт, який отримала Республіка, стане тільки початком наповненого розвагами, конкурсами та емоціями часу проведеного на території мальовничого Дзвінкового.

Так і сталося, адже два наступні дні АР не розчарували... 

          Другий день аграрної Республіки відмітився великою кількістю спортивних змагання. Так з перемогою у футболі можна привітати наших вельми шановних міністрів, вони показали високий рівень підготовки. Також першість виборола команда МТФ у квесті. Але найголовнішою подією цього дня був конкурс «краса республіки», де зібралися напривабливіщі, найталановитіщі представники команд. Це був вечір шикарних костюмів, різноманітних талантів і чудового настрою. Що ще раз підтверджує, в нашому університеті вчаться найкращі студенти! А за всю цю красу,яку ви змогли бачити вчора ,слід подякувати організатору - Ореховій Дар‘ї. Адже саме вона змогла за такий короткий час проробити таку велику роботу. 

        Але на цьому день не закінчився, адже нас ще чекали турніри з покеру, «корпорації НУБіП» та мафії,на яких кожні учасники команд боролися за звання кращого гравця гри.

Студентка 3 курсу МТФ Яна Біла

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook