Міжнародна наукова конференція "Енергія з Біомаси 2018"

25 вересня 2018, 9:21
м. Київ, НАН України

 

25-26 вересня 2018 року у великій конференц-залі Національної академії наук України відбулась конференція "Енергія з Біомаси 2018"

Чи може енергія з біомаси бути надійною альтернативою викопним паливам? Як розвивається сектор біоенергетики в Європейському Союзі? Чи є підтримка сектору з боку держави в Україні?  25 та 26 вересня 2018 року у Києві зібрались міжнародні та національні експерти для того, щоб обговорити ці та багато інших не менш цікавих питань на Міжнародній конференції "ЕНЕРГІЯ З БІОМАСИ 2018".

Протягом 2-х днів учасники конференції "Енергія з Біомаси 2018" змогли прийняти участь у Секціях: Законодавство і стратегія розвитку біоенергетики; Виробництво теплової і електричної енергії з твердої біомаси; Використання побутових відходів для виробництва теплової та електричної енергії; Ресурси біомаси, її підготовка та реалізація; Біогаз.

Також, за участі представників законодавчої та виконавчої влади 25 вересня (12:00 – 13:00) відбулась Дискусія на тему "Вдосконалення законодавчої підтримки розвитку біоенергетики в Україні ("зелені" тарифи на електроенергію, система електронної торгівлі біопаливом).

Цікавинкою цьогорічної Конференції "Енергія з Біомаси" стало вручення професійних нагород "Золотий Міскантус" - 2018 за внесок у розвиток української біоенергетики.

Програму, спікерів, архіви минулих років та останні новини ви можете переглянути на сайті конференції: www.UABioConf.org

Організатори Конференції: Біоенергетична асоціація УкраїниДерженергоефективності УкраїниАгентство з відновлюваної енергетики"НТЦ "Біомаса"Інститут технічної теплофізики НАН України

Підтримка Конференції: Світова біоенергетична асоціація (WBA), Європейська біоенергетична Асоціація (Bioenergy Europe), Програма розвитку ООН в Україні (UNDP Ukraine), Комітет Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики і ядерної безпеки.

Спонсорами Конференції стали компанії Turboden S.p.A. (Італія), Green Biomass Energy (Словенія) та Richard Kablitz Gmbh (Німеччина).

Цільова аудиторія конференції: виробники обладнання, постачальники сировини, аграрні компанії, розробники проектів, фінансуючі установи, представники уряду та міністерств, муніципалітети, наукові установи, консалтингові агентства.

Цього року конференція відбудеться у 14-й! раз. В минулі роки Конференція щорічно об’єднувала близько 200 учасників з України, Нідерландів, Литви, Німеччини, Австрії, США, Фінляндії, Італії, Франції, Чехії, Словаччини, Польщі, Латвії та ін.

Іван Роговський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook