Вікторія Кравченко: «Мрію стати висококваліфікованим журналістом»

26 вересня 2018, 23:44
НУБіП України

Ми продовжуємо знайомитися з журналістами-першокурсниками. Сьогодні на серію запитань відповіла студентка 2 групи Кравченко Вікторія Сергіївна.

 

- Звідки Ви дізналися про НУБіП?
- Про НУБіП мені розповіла однокласниця. Згодом, коли обирала заклад освіти, відвідала сторінку цього університету. Знайшла багато корисної інформації та зважилася подати документи.

- Чому Ви обрали саме спеціальність «журналістика»?
- Обрала цю спеціальність через те, що вона дає можливість під час навчання всебічно розвиватися, відкривати для себе нові можливості та спілкуватися з різними людьми.

- Чим Вас приваблює професія журналіста?
- Професія журналіста мене приваблює тим, що вона багатогранна, охоплює багато умінь і навичок, дає можливість проявити себе в різних аспектах життя.

- Якою Ви бачите місію журналіста в суспільстві?
- На мою думку, місія журналіста в суспільстві – розповідати людям правду, висвітлювати події такими, якими вони є насправді.

- Змалюйте портрет сучасного журналіста.
- Сучасний журналіст повинен бути цілеспрямованим, завжди «йти в ногу» з інноваціями, він повинен вміти проаналізувати інформацію і донести її до людей, а також бути дуже ерудованим, щоб мати змогу підтримати будь-яку бесіду.

- Які маєте досягнення?
- Під час навчання в школі сумлінно старалася отримати максимум знань, саме тому в 9 класі отримала свідоцтво про неповну загальну середню освіту з відзнакою. Також брала активну участь у шкільних виставах та інших заходах. У початкових класах мої розповіді неодноразово друкували в літературній дитячій газеті «Настенька». Часто писала твори для участі в різних конкурсах.

- Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?
- Мрію стати висококваліфікованим журналістом і працювати у видавництві. Також хочу спробувати свої сили на радіо та телебаченні.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook