Координаційна рада з питань науково-технічної діяльності

25 вересня 2018 року
м. Київ НУБіП України

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про розгляд роботи авторського колективу НТУ України «КПІ ім. І. Сікорського» «Теоретичне обґрунтування і практичне застосування новітніх ефективних технологій очищення природних і стічних вод і утилізація небезпечних відходів (Р33)», яка бере участь у конкурсі зі здобуття Державної премії України в галузі науки і техніки (доповідають Кузьмінський Є.В., Максін В.І.).
  2. Про результати І етапу конкурсного відбору проектів наукових робіт молодих вчених(доповідає Самсонова В.В.).
  3. Про затвердження до друку монографій та рекомендацію їх на розгляд вченої ради НУБіП України (доповідає Кирилюк В.І.).
  4. Різне.

     Чергове засідання координаційної ради з питань науково-технічної діяльності розпочалось із громадського обговорення роботи авторського колективу Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського «Теоретичне обґрунтування і практичне застосування новітніх ефективних технологій очищення природних і стічних вод і утилізація небезпечних відходів (Р33)», яка бере участь у конкурсі зі здобуття Державної премії України в галузі науки і техніки. Голова експертної комісії Віктор Максін зазначив, що цикл робіт присвячений створенню та застосуванню нових малозатратних і ефективних технологій кондиціонування якості природних і стічних вод та утилізації небезпечних відходів на основі обґрунтованих фундаментальних досліджень перебігу хімічних, фізико-хімічних, біологічних і фізичних процесів в водному середовищі виконаний на високому науково-технічному рівні, має велике практичне значення, розробки конкурентоспроможні на вітчизняному та світовому ринку, за результатами впровадження досягнуто значного економічного ефекту. Члени ради одностайно підтвердили, що наукова робота відповідає сучасному рівню наукових і технічних знань та тенденціям науково-технічному прогресу.

     Також було обговорено результати І етапу конкурсного відбору проектів наукових робіт молодих вчених які плануються до виконання за рахунок коштів державного бюджету України у 2019 році. 
     Про можливості участі вчених університету у програмі «Горизонт 2020» у 2018 -2019 рр. доповіла Лілія Калачнюк.

  

  

     Членами ради також було обговорено інші питання та рекомендовано на розгляд вченої ради університету дев’ять монографій та рекомендацій.

Вікторія Самсонова

репост: Іван Роговський

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook