Щотижня з медалями. Спортсмени гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України Олександра і В`ячеслав Пархоменко призери кубку України зі спортивної радіопеленгації 2018 року

23 вересня 2018, 23:15
м. Київ, Пуща-Водиця

22-23 вересня 2018 року у лісових масивах Пуща-Водиця під Києвом пройшли змагання - кубок України зі спортивної радіопеленгації, всеукраїнські змагання присвячені пам’яті героя радянського союзу О. Пилипенко, в яких взяли участь більше 160 спортсменів з 10 областей України. Спортсмени змагались на двох класичних дистанціях – пошуку передавачів на діапазонах 144 МГц і 3,5 МГц.

У минулі вихідні спортсмени стали призерами чемпіонату України з орієнтування на велосипедах, а через тиждень – здобули нагороди в іншому виді спорту - радіопеленгації. В змаганнях серед жіночої еліти срібну і золоту медалі виборола Олександра Пархоменко, аспірант гуманітарно-педагогічного факультету, а серед ветеранів, по групі Ч50, золоту і срібну медалі завоював В`ячеслав Пархоменко, старший викладач кафедри фізичного виховання.

Це були останні всеукраїнські змагання сезону 2018 року. У спортсменів залишився лише один старт – чемпіонат Європи зі спортивного радіоорієнтування 12-14 жовтня 2018 року у місті Замощ, Республіка Польща.

 Бажаємо нашим спортсменам і з Польщі повернутися з медалями!

В`ячеслав Пархоменко,

старший викладач кафедри фізичного виховання,

тренер секції спортивного орієнтування, спортивної радіопеленгації

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook