Затишна атмосфера в академічній групі – справа рук самих студентів

22 вересня 2018, 13:19
 
Вищий навчальний заклад має бути не лише джерелом професійної інформації та середовищем формування професійних навичок, а й простором, де панує атмосфера затишку. Насамперед вона підтримується на рівні академічної групи. І про цю атмосферу, безумовно, необхідно дбати. 
 
 
Як показує життя, одних вмовлянь і настанов задля формування і підтримання затишної, а отже і конструктивної атмосфери в групі однозначно замало. Необхідна практична діяльність, спрямована на формування взаємопорозуміння та довірчих відносин між членами колективу. Довіра ж, як і взаємопорозуміння породжуються в ході практичної діяльності, де значна вага належить контакту не тільки і навіть не стільки на рівні синтаксису, тобто обміну думками, але й у площині фізичної взаємодії. 
 
 
Відтак в руслі практики по teambuilding було проведене спеціальне заняття з першокурсниками-міжнародниками МВ 18001б у залі для східних єдиноборств спорткомплексу університету за сприяння викладачів та завідувача кафедри фізичного виховання Миколи Костенка.

Куратор групи МВ 18001б
Володимир Калуга 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook