Дві групи студентів 1 курсу стали підшефними кафедри

4 вересня 2018 року
     Серед першокурсників агробіологічного факультету дві академічні студентські групи стали підшефними кафедри. Наставником 6 групи стала доцент Наталія Пасічник, наставником 9 групи – доцент Олександр Слюсар.

  

     Перша зустріч наставників зі своїми студентами відбулася напередодні Дня знань. На урочистій посвяті наставники вручили кожному студентський квиток і залікову книжку - перші й найважливіші документи на час навчання в університеті. Двом студентам 6 групи – Лілії Жук і Артему Клименку, які прийшли з максимальною сумою балів із ЗНО, студентський квиток і залікову книжку, з побажаннями стати висококваліфікованими фахівцями й успішними в житті, вручив керівник корпорації Укравіт Віталій Ільченко.

     

        Усіх вразило урочисте загальноуніверситетське свято на стадіоні, яким традиційно відзначає День знань і починає навчальний рік рідна Alma Mater. На День знань всі першокурсники прийшли разом із своїми кураторами і адміністрацією факультету. Прийняли участь у спортивних змаганнях, де проявили неабиякі фізичні дані. Й не лише фізичні, адже турнір із шахів потребував розумових здібностей.

 

     Перші розмови з наставниками, найрізноманітніші запитання, враження, розповіді. Навчальний рік 2018-2019 – для цих студентів перший - розпочався. Студентська присяга проголошена. Бажання у кожного свої, але є й спільне – вчитися, набуваючи знань і вмінь, щоб стати успішними у самостійному житті.
 

Наталія Пасічник

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook