Міжнародна науково-практична конференція з інноваційного розвитку регіонів України

19 вересня 2018, 12:45
НДІ економіки і менеджменту

Шановні колеги!

Запрошуємо науковців та аспірантів Вашого навчального закладу до участі в міжнародній науково-практичній конференції з інноваційного розвитку регіонів України, що відбудеться 4-5 жовтня в Одесі за участі науковців, політиків та підприємців із 7 країн.

Зареєструватися на конференцію можна на сайті www.innov.asp.org.ua  в якості доповідача (очно або онлайн) або слухача конференції. Там також можна ознайомитися з додатковою інформацією щодо конференції. Тези доповідей приймаються до 20.09.2018. Формат безкоштовної участі можливий.

Додаткова інформація.

Дана щорічна конференція проводиться вже 23-й рік для учасників із 20 країн. Реалізовувалася в межах програми Німецького уряду ТРАНСФОРМ, при підтримці Національного контактного пункту Польщі, Європейського Союзу. Цього року реалізується в оновленому форматі та базовою назвою конференції є: Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми і перспективи інноваційного розвитку економіки в контексті інтеграції України в європейський науково-інноваційний простір».

Організатори: Міністерство освіти і науки України, Національна академія наук України, Центр інновацій та технологічного розвитку Державної установи «Інститут досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України», міжнародний проект «Академія сучасного політика», Наукова рада з наукознавства Міжнародної асоціації академій наук, Одеський національний політехнічний університет, Український союз промисловців і підприємців, громадська організація «Агенція європейських інновацій».


Оргкомітет Конференції.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook