V Міжнародна науково-практична конференція "Цифрова освіта в природничих університетах"

18 вересня 2018 року

    17-18 жовтня 2018 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція "Цифрова освіта в природничих університетах".
    Під час конференції плануються дискусії щодо формування ключових компетентностей у суспільстві знань для підготовки висококваліфікованих фахівців у природничих університетах, учасниками якої будуть представники природничих університетів України, Польщі, Білорусі тощо. Засновниками конференції є Національний університет біоресурсів і природокористування України та Вроцлавський природничий університет. Перший день присвячений широкій аудиторії учасників. Протягом другого дня проходитиме робота секцій конференції та окремої панелі «Вимоги бізнесу до ІТ-компетентності випускників природничих університетів».
     
     Секції конференції:
1. Е-середовище та кіберпростір
2. Проектування та використання е-навчальних ресурсів і сервісів в університетах
3. Технології е-навчання
4. Комунікація та колаборація з бізнес-середовищем
5. STEM-освіта та інтернет речей у природничих університетах

 Розповсюдження матеріалів конференції буде здійснюватися у електронному форматі збірника тез на сайті конференції (http://econference.nubip.edu.ua/index.php/deeu/2k18), а також у друкованому вигляді.

    Автори кращих доповідей будуть запрошені до друку в спеціальному випуску «Цифрова освіта у природничих університетах» журналу «Інформаційні технології і засоби навчання» (індексований в наукометричної базі Web of Science) https://journal.iitta.gov.ua/index.php/itlt/index.
     Контакти, вимоги до публікацій та реєстрація: http://econference.nubip.edu.ua/index.php/deeu/2k18

     Важливі дати конференції:
Подання тез та статей – до 30 вересня 2018 р.
Повідомлення про прийняття до друку – до 05 жовтня 2018 р.
Проведення конференції – 17-18 жовтня 2018 р.
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook