Успішна атестація доцента Р. О. Слободян для викладання дисциплін англійською мовою для студентів ОС "Бакалавр" і "Магістр"

16 вересня 2018, 16:20

 

12 вересня 2018 року, за головування проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Миколайовича Кваші, відбулося засідання комісії, яка оцінювала рівень володіння іноземною мовою науково-педагогічних працівників. Заступник голови комісії Василь Шинкарук та члени комісії – завідувачі кафедр іноземних мов гуманітарно-педагогічного факультету Світлана Амеліна, Наталія Арістова, Олександр Малихін, а також керівники відповідних підрозділів служби проректора Лариса Кліх та Олена Колеснікова заслуховували доповіді викладачів із презентаціями дисциплін.

Більшість науково-педагогічних працівників було допущено до викладання навчальних дисциплін англійською мовою, зокрема, професора кафедри соціальної роботи та інформаційних технологій в освіті Людмилу Романюк (сертифікат, який підтверджує 4 рівень (В2), професора кафедри теорії та історії держави і права Олександра Бригінця, доцента кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Олену Барилович, старшого викладача кафедри статистики та економічного аналізу Лесю Воляк, доцента кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Ганну Козловську, старшого викладача кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька Марію Кучерук, доцента кафедри психології Катерину Поворозник, доцента кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Раїсу Слободян,

старшого викладача кафедри банківської справи і страхування Ольгу Файчук, доцента кафедри журналістики та мовної комунікації Олександра Харчука, асистента кафедри філософії Дмитра Чорноморденка та доцента кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології Анну Ярош. Іншим викладачам було рекомендовано підвищити рівень володіння англійською проходженням тренінгів і відповідних курсів, в тому числі, організованих гуманітарно-педагогічним факультетом та  ННІ післядипломної освіти.

  Спільне побажання членів комісії претендентам брати за основу та використовувати іноземні джерела при підготовці навчально-методичного матеріалу, лекційних, лабораторних і семінарських занять для викладання англійською мовою. 

 


Вітаємо з успішною атестацією науково-педагогічних працівників, які викладають дисципліни англійською мовою!

 

 

 

Олена Колеснікова,
заступник начальника навчального відділу
з магістерських програм

 

Ірина Пашкевич,

доцент кафедри паразитології та тропічної ветеринарії

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook