ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ МЕШКАНЦІВ ТА ВИБОРИ СТАРОСТ ПОВЕРХІВ У ГУРТОЖИТКУ №6

12 вересня 2018 року

У вівторок, 11 вересня 2018 року, у читальному залі гуртожитку №6 відбулися збори мешканців (студентів) кожного поверху, на яких обговорювалися правила  проживання  і  поведінки, вимоги щодо санітарного стану кімнат і місць загального користування, різні проблеми, які стосуються проживання у гуртожитку  та проведення виборів старост поверхів.


На зборах були присутні заступник декана з виховної роботи факультету ветеринарної медицини Деркач С.С., вихователі гуртожитку Мазур В.М. і Савчук Т.Л., заступник завідувача гуртожитку Масалович Ю.С.
Заступник декана з виховної роботи факультету ветеринарної медицини Деркач С.С. доніс інформацію щодо основних правил проживання в гуртожитку та наголосив на підтримці порядку, побутового комфорту і естетики на території не тільки гуртожитку та всередині кімнат, а й університету. Сергій Степанович також відповів на питання, які турбували студентів.
Вихователі гуртожитку донесли інформацію щодо запланованих виховних заходів у гуртожитку.


Зацікавлених долею поверху було чимало. Студенти, мешканці поверхів, активно брали участь у діалозі з адміністрацією гуртожитку, яку представляв заступник завідувача гуртожитку Масалович Ю.С. Питання стосувалися, в першу чергу, покращення умов проживання у гуртожитку. Також Юрій Степанович нагадав мешканцям про економію електроенергії, води, газу. Він наголосив, що гуртожиток - це рідний дім для кожного з присутніх, тому треба берегти його і підтримувати чистоту.
Далі мешканці провели вибори старост поверхів. Результати виборів наступні:
-    старостою 2 поверху обрали студента 1 курсу факультету ветеринарної медицини, мешканця кімнати №242 Алексюка І.В.;
-    старостою 3 поверху обрали студентку 1 курсу факультету ветеринарної медицини, мешканку кімнати №356 Кривицьку Я.Р.;
-    старостою 4 поверху обрали студентку 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету, мешканку кімнати №420 Миколаєнко М.А.;
-    старостою 5 поверху обрали студентку 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету, мешканку кімнати №533 Муляр А.А.
 

Вихователь гуртожитку №6
Т. Л. Савчук


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook