Запрошуємо на навчання за спеціальністю з розширеними компетенціями

15 липня 2019 року
kyiv

 Під час вступної кампанії 2019 року чекаємо на абітурієнтів, які мріють бути фахівцями з ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи та забезпечувати 

ЄДИНЕ ЗДОРОВ'Я - ЗДОРОВ'Я ТВАРИН, ЗДОРОВ'Я ЛЮДЕЙ І ЗДОРОВ'Я ДОВКІЛЛЯ 
рідної України і всієї планети!
 
Відповідно до рішення Ліцензійної комісії Міністерства освіти і науки України № 29/1 від 7.12.2016 року Національному університету біоресурсів і природокористування України в 2017 році вперше надано право набору абітурієнтів для підготовки фахівців за новою спеціальністю 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза галузі 1101 Ветеринарія напряму підготовки Ветеринарна медицинатерміном навчання         6 років.
Аби стати студентом НУБіП України факультету ветеринарної медицини і здобути спеціальність «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» потрібно успішно скласти ЗНО з наступних предметів: 
·         української мови та літератури (обов’язково); 
·         біології (обов’язково); 
·         хімії або математики
та з початку вступної кампанії 2019 року подати в електронному вигляді документи на вступ, визначивши НУБіП і спеціальність першим пріоритетом
·         заяву про вступ;
·         копію документа, що посвідчує особу (1, 2 сторінки та місце реєстрації у 3 екземплярах);
·         копію документа державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на     основі якого здійснюється вступ, і копію додатка до нього;
·         копію сертифіката (сертифікатів) зовнішнього незалежного оцінювання (для вступників на основі повної   
загальної середньої освіти);
·         чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см;
·         копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру (3 екземпляри). 
Усі копії документів, які подаються при вступі до НУБіП України, засвідчуються за оригіналами приймальною комісією. Копії документів без пред’явлення оригіналів не розглядаються.
Найталановитіші абітурієнти стануть нашими студентами і протягом шести років разом із обов’язковими фаховими дисциплінами (анатомією, гістологією, терапією, паразитологією, епізоотологією тощо) вивчатимуть:
·         екотрофологію; 
·         сучасні тенденції та актуальні проблеми гарантування безпечності та якості харчових продуктів;
·         міжнародні вимоги до безпечності та якості харчових продуктів; 
·         гігієна харчових продуктів і кормів; 
·         методи дослідження санітарного стану харчових продуктів і кормів ; 
·         контроль безпечності та якості м’яса, молока, яєць, риби, меду тощо «від лану до столу»; 
·         санітарні заходи та окремі показники якості харчових продуктів;
·         порядок інспектування та офіційного аудиту потужностей з виробництва, переробки та обігу харчових продуктів і кормів; 
·         аналіз ризиків у харчовому ланцюзі тощо.
Після завершення навчання фахівці одержують диплом магістра зі спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», яка за визначенням Міжнародного епізоотичного бюро має просунуті (розширені) компетенції, та можуть працювати на посадах згідно класифікатора професій України:
-головний лікар ветеринарної медицини (1237.1);
-лікар ветеринарної медицини з гігієни та санітарії (код КП – 2223.2);
-лікар ветеринарної медицини з безпеки та якості сільськогосподарських і харчових продуктів (код КП – 2223.2);
-лікар ветеринарної медицини м’ясопереробних підприємств (код КП – 2223.2);
-начальник (заступник) Головного управління Держпродспоживслужби області (міста, району) (1229.3),
- головний інспектор державного контролю (1229.1);
- головний державний аудитор (1229.1);
молодший науковий співробітник (ветеринарна медицина) (2223.1);
- науковий співробітник (ветеринарна медицина) (2223.1);
-завідувач лабораторії (1229.4)
- фахівці провідних фірм світу з органічної продукції, аудиту, сертифікації тощо
Підготовку фахівців за даною спеціальністю будуть здійснювати викладачі факультету ветеринарної медицини, зокрема 33 доктори наук, професори, 3 академіки НААН, 2 член-кореспонденти НААН, 67 кандидатів наук, доцентів. Навчальні лабораторії і аудиторії забезпечено сучасною технікою та обладнанням, комп’ютерними класами, бібліотекою, а практика студентів буде здійснена на базі провідних підприємств з виробництва, переробки, зберігання, транспортування та реалізації харчових продуктів як в Україні, так і в країнах Євросоюзу.
За більш детальною інформацією звертайся за телефонами (044) 527 82 31; (044) 527 82 98; (050) 440 81 31 або написавши листа за адресою [email protected]
У нас щодня день відкритих дверей! Завітайте на факультет ветеринарної медицини за адресою м. Київ, вул. Полковника Потєхіна, 16, 12-й навчальний корпус
Працюємо у робочі дні з 9:00 до 17:00.
Правила прийому в університет розміщені за посиланням https://nubip.edu.ua/entrant.
 
 Чекаємо саме на ВАС!
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook