Всеукраїнська наукова інтернет-конференція «ВІТЧИЗНЯНА НАУКА НА ЗЛАМІ ЕПОХ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ»

6 вересня 2018 року
ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ГРИГОРІЯ СКОВОРОДИ

 

 

Теl., Viber + 38(093)0569496

E-mail: [email protected]

Web: http://confscience.webnode.com.ua

ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ГРИГОРІЯ СКОВОРОДИ»

РАДА МОЛОДИХ УЧЕНИХ УНІВЕРСИТЕТУ

‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒ ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ, НАУКОВІ СПІВРОБІТНИКИ, АСПІРАНТИ, СТУДЕНТИ!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської наукової інтернет-конференції «ВІТЧИЗНЯНА НАУКА НА ЗЛАМІ ЕПОХ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ» (Вип. 44), яка відбудеться 20 вересня 2018 р.

ПЛАНУЄТЬСЯ РОБОТА ЗА СЕКЦІЯМИ

1. БІОЛОГІЧНІ НАУКИ

2. ГЕОГРАФІЯ І ГЕОЛОГІЯ

3. ЕКОЛОГІЯ

4. ТУРИЗМ І РЕКРЕАЦІЯ

5. ДЕРЖАВНЕ УПРАВЛІННЯ

6. ЕКОНОМІКА

7. МЕНЕДЖМЕНТ І МАРКЕТИНГ

8. ЖУРНАЛІСТИКА

9. СОЦІОЛОГІЯ

10. ІСТОРИЧНІ НАУКИ

11. КУЛЬТУРОЛОГІЯ

12. ПОЛІТОЛОГІЯ

13. ЮРИДИЧНІ НАУКИ

14. МИСТЕЦТВО

15. ПЕДАГОГІКА

16. ПСИХОЛОГІЯ

17. ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ

18. ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНІ НАУКИ

19. ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА І СПОРТ

20. ФІЛОЛОГІЧНІ НАУКИ

21. ФІЛОСОФСЬКІ НАУКИ

22. ХІМІЧНІ НАУКИ

23. МЕДИЧНІ НАУКИ

24. ФАРМАЦЕВТИЧНІ НАУКИ

25. СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО

26. ВЕТЕРИНАРНІ НАУКИ

27. ТЕХНІЧНІ НАУКИ. ТРАНСПОРТ

28. АРХІТЕКТУРА І БУДІВНИЦТВО

29. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА

ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

ФОРМА УЧАСТІ В ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ

 Форма участі ‒ заочна (дистанційна). Заочна участь в інтернет-конференції передбачає публікацію статті в електронному збірнику матеріалів, що буде розміщений на web-сторінці за адресою: http://confscience.webnode.com.ua через 14 днів після дати проведення конференції

 Мови конференції – українська, російська, англійська  Учасники конференції отримують сертифікат (за необхідності), який буде надісланий разом зі збірником матеріалів конференції на зазначену у відомостях про авторів електронну адресу

Контактна інформація:

Теl., Viber + 38(093)0569496

E-mail: [email protected]

Web: http://confscience.webnode.com.ua

УМОВИ ПУБЛІКАЦІЇ СТАТТІ В ЗБІРНИКУ Щоб опублікувати статтю у збірнику матеріалів конференції необхідно: 1. Оформити статтю відповідно до вимог 2. Надіслати до 20 вересня (включно) на поштову адресу [email protected] наступні матеріали:  статтю, оформлену відповідно до вимог;  фото- чи сканкопію квитанції про сплату оргвнеску. Назви файлів мають бути підписані відповідно до прізвища та ініціалів учасника конференції (наприклад, Степаненко М.П._Стаття, Степаненко М.П._Квитанція). Після відправлення матеріалів на вказану адресу автор протягом доби отримує відповідне підтвердження про їх отримання від оргкомітету конференції. У випадку відсутності такого підтвердження необхідно зателефонувати до оргкомітету конференції або надіслати матеріали повторно.

ОРГВНЕСОК Для участі в науковій інтернет-конференції та розміщення статті в електронному збірнику необхідно сплатити оргвнесок у розмірі 90 грн (в оргвнесок входить оплата за розміщення матеріалів на сайті, верстка збірника, редагування текстів, сертифікат). Увага! Якщо об’єм наукової статті перевищує 7 сторінок, тоді вартість кожної наступної сторінки становить 15 грн. Кожен додатковий сертифікат (за умови, що авторів статті декілька і кожному з них потрібен сертифікат) оплачується окремо (вартість ‒ 15 грн.).

РЕКВІЗИТИ Оргвнесок перераховується на картку Приватбанку 5168 7450 1019 6217 (одержувач – Кикоть Сергій Миколайович; призначення платежу – поповнення рахунку Кикотя С.М.).

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ СТАТТІ Оргкомітет приймає статті об’ємом від 3 до 7 сторінок набраних у редакторі Microsoft Word у вигляді комп’ютерного файлу з розширенням *.doc, *.docх. Шрифт – Times New Roman, кегель – 14, міжрядковий інтервал – 1,5, усі поля сторінки – 20 мм. Сторінки не нумеруються, переноси слів не допускаються. До статті можна додавати графічні матеріали – рисунки, таблиці тощо. Вони послідовно нумеруються арабськими цифрами (рис. 1; табл. 1). До кожного рисунку подається короткий підпис, а до таблиці ‒ заголовок. Рисунки подаються у форматі jpeg.

Структура статті: Перший рядок – назва секції (шрифт – жирний, вирівнювання по лівому краю). Другий рядок ‒ індекс УДК (шрифт – жирний, вирівнювання по лівому краю).

Контактна інформація:

Теl., Viber + 38(093)0569496

E-mail: [email protected]

Web: http://confscience.webnode.com.ua

Третій рядок – ім’я та прізвище автора (шрифт – жирний курсив, вирівнювання по правому краю). Четвертий рядок – назва міста (шрифт – жирний курсив, вирівнювання по правому краю, вказується в дужках). П’ятий рядок – назва наукової статті (великими літерами, шрифт – жирний, вирівнювання по центру). Потім подається анотація (2-3 речення) і ключові слова (5-7 позицій) (шрифт ‒ курсив) мовою статті і англійською мовою (якщо стаття англомовна, тоді подається україномовний варіант анотації). Далі йде текст статті, вирівняний по ширині сторінки (абзац ‒ 0,75 см). Посилання у тексті оформляються у квадратних дужках за зразком [5, с. 27], де перше число означає порядковий номер у списку використаних джерел, друге – номер сторінки. Список використаних джерел та літератури розміщується після основного тексту у кінці статті в алфавітному порядку; оформляється згідно з вимогами Національного стандарту України ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання». Після списку використаних джерел та літератури подаються відомості про автора (авторів), оформлені за відповідним зразком.

ЗРАЗОК

ІСТОРИЧНІ НАУКИ УДК 94:061.213(477)«19/20» Микола Степаненко (Київ)

ДІЯЛЬНІСТЬ МОЛОДІЖНИХ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ В УКРАЇНІ НАПРИКІНЦІ ХХ – НА ПОЧАТКУ ХХІ СТОЛІТЬ

Анотація

Ключові слова

Summary

Key words

Текст статті

ДЖЕРЕЛА ТА ЛІТЕРАТУРА

1. Коцур В. П. Україна : історичні події та факти. Переяслав-Хмельницький : Книги–ХХІ, 2005. 144 с.

2. Левчук К. І. Громадські організації в сучасній Україні (історіографія проблеми) // Наук. записки Вінницького держ. пед. ун-ту імені М. Коцюбинського. Сер. Історія. Вінниця, 2000. Вип. 2. С. 262–268.

Відомості про автора (авторів)

Контактна інформація:

Теl., Viber + 38(093)0569496

E-mail: [email protected]

Web: http://confscience.webnode.com.ua

ВІДОМОСТІ ПРО АВТОРА (АВТОРІВ)

Для викладачів і наукових співробітників 1) прізвище, ім’я, по батькові автора 2) науковий ступінь і вчене звання (за наявності) 3) повна назва вищого навчального закладу (наукової установи), в якому працює учасник конференції 4) назва кафедри (відділу) і посада 5) контактний телефон 6) електронна адреса 7) зазначити, чи потрібен сертифікат учасника конференції (так/ні)

8) зазначити, звідки Ви дізналися про проведення конференції (надійшло запрошення на особисту адресу, повідомлення від колег, інформація наукового відділу ВНЗ тощо)

Зразок оформлення

Степаненко Микола Петрович ‒ кандидат історичних наук, доцент кафедри історії України Київського національного університету імені Тараса Шевченка; тел. 0505005050; [email protected]; сертифікат: ТАК / НІ; про конференцію дізнався від колег

Для аспірантів 1) прізвище, ім’я, по батькові автора 2) повна назва вищого навчального закладу (наукової установи), в якому навчається учасник конференції 3) назва кафедри і рік навчання 4) контактний телефон 5) електронна адреса 6) зазначити, чи потрібен сертифікат учасника конференції (так/ні)

7) зазначити, звідки Ви дізналися про проведення конференції (надійшло запрошення на особисту адресу, повідомлення від колег, інформація від наукового керівника, інформація наукового відділу ВНЗ тощо)

Зразок оформлення

Петренко Сергій Андрійович ‒ аспірант І року навчання кафедри теорії та методики фізичного виховання ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»; 0634402010; [email protected]; сертифікат: ТАК / НІ; про конференцію дізнався у науковому відділу ВНЗ

Контактна інформація:

Теl., Viber + 38(093)0569496

E-mail: [email protected]

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook