Битва Агротитанів 2018 - битва справжніх важковаговиків!

5 вересня 2018, 16:30
Київська область, Тетіївський район, с. Степове

Виставка-демонстрація техніки в польових умовах уже вшосте зібрала аграріїв з усіх куточків України на битву справжніх важковаговиків – надсучасної та високопродуктивної техніки для сільського господарства, яка відбулася на 4-5 вересня на Київщині. Понад 2500 відвідувачів86 компаній-партнерів та майже 500 одиниць технікиОкрім того, в рамках події, організаторамиякої виступають Всеукраїнська Аграрна Рада, ТАК-Агро та компанія Dуkunвідбувся унікальний аукціон вживаної сільськогосподарської техніки, аналогів якому немає в Україні.

Розпочалась «Битва Агротитанів 2018» з масштабної виставки, в якій взяли участь 86 компаній-партнерів та практичної демонстрації 136 одиниць техніки відразу в п’яти демонстраційних зонах: борони та культиватори; сівалки; плуги та глибокорозпушувачі; комбайни, жатки, бункери-перенавантажувачі; обприскувачі та розкидачі. Випробування проходили на трьох агрофонах різної складності: пшениця, соняшник та кукурудза і зібрали понад 2500 зацікавлених учасників з усієї України.

 

 

"Уперше в зоні комбайнів показали не тільки кукурудзяні жатки, а й жатки для соняшнику. Завдяки нашим партнерам підготували три різні агрофони для роботи ґрунтообробних агрегатів: поле після зернових, соняшнику та кукурудзи. Ще цікавинкою була зона точного землеробства, де були представлені важкі дрони та інші літальні апарати, спеціалізоване обладнання для картографування, діагностики ґрунту тощо".

 

 

 

 «Навіть попри жнива аграрії знайшли можливість приїхати на «Битву Агротитанів», яка з кожним роком набуває все більших масштабів. Сьогодні тут, без перебільшення, присутня вся Україна: і наші колеги з Донецької і Луганської областей, і з Івано-Франківської та Волинської областей. Загалом, ми зібрали близько 1750 представників аграрних підприємств, земельний банк яких становить 4,3 млн га», - пояснив Голова Всеукраїнської Аграрної Ради Андрій Дикун під час офіційного відкриття заходу.
Родзинкою заходу став перший в Україні аукціон вживаної сільськогосподарської техніки. Кожен мав змогу ознайомитись з представленими одиницями та взяти участь в торгах. Розважальну програму забезпечив справжній український богатир, чотирикратний чемпіон світу Олександр Пеканов, який перетягував на 40 м трактор Massey Ferguson і виконував станову тягу позашляховика Mitsubishi.

Окрім показу техніки, учасники «Битви Агротитанів 2018» мали змогу взяти участь в тест-драйві автомобілів на спеціальній трасі для випробувань від Mitsubishi та ознайомитись з новітніми гібридами кукурудзи «RAGT» і соняшнику «ВНІС».
 

Іван Роговський

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook