Прогулянка вихідного дня «Парками та схилами Дніпра»

2 вересня 2018 року

 Продовження знайомства філологів-першокурсників з університетом та містом

Продовжуючи знайомство філологів-першокурсників з університетом та містом Київ, 2 вересня 2018 року викладачі кафедри романо-германських мов і перекладу, які є наставниками новостворених академічних груп, разом зі своїми підопічними долучилися до екскурсії вихідного дня «Парками та схилами Дніпра».
 
 
 
Протягом двогодинної прогулянки найкращими парками м. Києва учасники насолоджувалися розповідями екскурсовода-ентузіаста про історію створення, досвід прожитих століть та сучасний стан зелених пам’яток міста. Почули безліч цікавих фактів і про історичних осіб, які безпосередньо пов’язані зі створення Маріїнського парку; і про долі відомих жінок, таких як Марія Заньковецька, Леся Українка, Анна Ахматова, кам’яні постаті яких сьогодні прикрашають Міський парк; і про розваги киян у Шатрі, що у Хрещатому парку, в якому свого часу демонстрували свій винахід брати Люм’єр; і про запальні танці київської молоді у так званій Жабі, символом якої віднедавна є шеститонна жаба авторства скульптора Олега Пінчука. Після відвідин дерева бажань побували також і на мосту закоханих, почувши зворушливу історію кохання українки та італійця тривалістю в життя. 
 
  
 
Сподіваємося, що такі спільні заходи стануть доброю традицією та додаватимуть сил і наснаги нашим філологам-першокурсникам у досягненні успіхів у навчанні, яке у стінах університету розпочинається уже завтра.
 
 
  
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook