«Захопливо, яскраво, масштабно!» - першокурсники-журналісти про День знань у НУБіП України

3 вересня 2018 року

     День знань є особливим для першокурсників. Це свято хвилююче, адже з цього дня починається відлік «дорослого життя». Кожен у передчутті чогось неймовірного, незвіданого. Справді попереду багато відкриттів, вражень, нових друзів, …. 
     У п’ятницю 31 серпня відбулося в актовій залі університету грандіозне, свято для першокурсників гуманітарно-педагогічного факультету. Декан факультету професор В.Д. Шинкарук подарував нам, першокурсникам, величне свято, яке запам’ятається нам на все життя.
     А у суботу, 1 вересня, відбулося університетське свято. Ось яким його побачили першокурсники спеціальності «журналістика».

     Бойко Олена: Сьогоднішній ранок був дуже тремтливим і важливим для мене, адже це новий рівень мого життя і я неабияк хвилювалася. Але організатори свята постарались зробити якнайкращу атмосферу для студентів. Я отримала натхнення та заряд енергії мінімум на тиждень. З нетерпінням чекаю продовження свята.

     Іконникова Катерина: Це було вражаюче. На параді було представлено багато різних факультетів і колективів. Мені дуже сподобалось як вони крокували, співали, танцювали. Це перший крок у доросле життя, і він пройшов на УРА. Я дуже пишаюся, що стала студенткою гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП. Дякую організаторам за таке чудове свято.

     Снігур Олег: Усе було круто, весело, вражаюче. Я отримав справжній кайф від свята.

     Карий Іван: Все було надзвичайно: атмосфера справжнього свята і «море» позитиву.

     Федорчук Тетяна: Сьогоднішнє свято вразило своєю масштабністю. Було багато артистів та хореографічних ансамблів. Завдяки цьому святу ми краще познайомились зі своїми одногрупниками-журналістами.

     Бабчук Мар’яна: Сьогодні я побувала на довгоочікуваному святі – Дні знань. Мені дуже сподобалося, я отримала море вражень, та ще більше закохалася в НУБіП.

     Мельник Катерина: Я дуже довго чекала на цей день, і ось він настав. Коли я зайшла на стадіон університету – моїм позитивним емоціям і враженням не було меж. Усе настільки було чудово, грандіозно та масштабно! Дякую ректору і усім, хто створював усю цю красу. Я рада, що я буду навчатися саме у цьому Університеті.

     Кондратюк Ірина: Для мене у цьому році свято День знань було особливим тому, що я першокурсниця. Споглядаючи за виступами студентів, та, приймаючи вітання від поважних гостей, я зрозуміла, що НУБіП України – це університет, в якому ніколи не зникне бажання навчатися та розвиватися. На святі все було цікаво, яскраво та незвичайно. Хочу подякувати кожному організаторові та учаснику.

     Вікторія Хлопчанюк: Свято до Дня знань було неймовірно масштабним. Особливо вразили першокурсники, які дуже гарно виступили на стадіоні НУБіПУ.

     Когут Марина: Я просто в захваті від сьогоднішнього свята: надзвичайно гарне місце, неймовірно щирі та привітні люди, запальна атмосфера. Мене переповнює щастя від того, що я тепер стала частинкою великої та дружньої родини гуманітарно-педагогічного факультету НУБіПУ.

     Харчук Діана: Сьогоднішнє свято подарувало безліч чудових емоцій і незабутніх вражень. Артисти заряджали своєю неймовірною енергією присутніх, а теплі слова ректора, зігрівали нас у цей і так сонячний день.

     Дуброва Юлія: Було дуже цікаво подивитися на відомих та успішних випускників НУБіП України, адже я теж тепер частинка великої університетської родини. Також ми мали змогу ознайомитися з різними вокальними і хореографічними гуртками нашого славетного університету.

     Василенко Карина: Для нас, першокурсників, сьогоднішній день був наповнений новими емоціями та знайомствами. Кожен з нас мав можливість відкрити певний рід заняття, а це гарна можливість студентам відшукати себе в чомусь новому, а саме, у різних видах спорту та художній самодіяльності.
     Нехай у кожного з нас буде більше приємних вражень, нехай освіта буде змістовною, а навчання захопливим, світлим, прикладним.
     «Успіх до мене прийшов тому, що я вічний «студент», – говорив Деффрі Гітомер. Справді, вчитися ніколи не пізно.

З Днем знань, українці!

Бесіду провели студенти I курсу спеціальності «журналістика»
Іконнікова Катерина та Бойко Олена

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook